dinsdag 7 maart 2017

Horeca parasol 4x4

Parasols voor horecagelegenheden. Je krijgt nooit een tweede kans om een goede eerste indruk te maken. Elke TUUCI parasol wordt volledig naar uw behoefte samengesteld. Scherpste prijs van NL, Kijk snel.


Ruim assortiment parasols voor uw gastronomie voor ultieme schaduw.

De vierkante parasol is zeer groot en stevig maar al even eenvoudig te bedienen als onze andere modellen. De rechthoekige parasol heeft verder dezelfde eigenschappen en leent zich ook prima voor de horeca. De horeca parasol 4×bieden wij aan voor maar € 32-. Bekijk onze horeca parasols 4×4!


Deze 4×maat is namelijk een geschikte maat om bijvoorbeeld meerdere parasols naast elkaar te plaatsen. Doordat de parasols gemakkelijk naast elkaar geplaatst. Grotere vierkante of ronde parasols met een doorsnee van meter bieden bescherming aan meerdere tafels.


Ronde parasols , variƫrend in maten tot meter, vierkante parasols tot meter en rechthoekige parasols tot 7x 800.

Het brede kleurassortiment voor parasoldoeken en frames en de diverse mogelijkheden ten aanzien van parasolbedrukking, regengoten, zijwanden, parasolverwarming en parasolverlichting zorgen ervoor dat de parasols aansluiten. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Op deze eisen is de kwaliteit van de parasol aangepast. Uitgerust met een eersteklas Polyester doek, welke in allerlei kleuren te verkrijgen is. Door het gewicht van de parasols moet er rekening gehouden worden met hoe de parasol geplaatst wordt.


De Basto Pro parasols zijn leverbaar in 4×en 5×meter. In beide gevallen bieden de grote oppervlakken doek ruimschoots verkoeling op warme dagen en bescherming tegen wind of een lichte regen. Door de omvang zijn de Basto Pro parasols zeer geschikt voor een groepsopstelling van tafels en stoelen onder de parasol. Solero Basto is een heuse XL parasol , want deze parasol leverbaar in twee grote formaten van 4xen 5xm.


Twijfelt u over de juiste afmeting voor uw situatie? U bent meer dan welkom om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend advies! Uw terras is het eerste wat uw gast ziet. Vind horeca parasol 4xhet nu op Kensaq. Bestel hier parasols online.


De officiƫle webshop van Solero.

Koop uw horeca parasol , tuinparasol of muurparasol online. Kleine en grote parasols direct leverbaar! Horeca parasols van VEGA: kwaliteit en diversiteit. Onze horeca parasols zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, daarom is er altijd eentje groot genoeg om uw bezoekers beschutting te bieden tegen de zon.


Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten parasols , zoals een hangparasol, maar ook voor een parasol met voet kunt u bij ons uitstekend slagen. Afmetingen, kleuren en materialen. De parasols van Project Totaal Okido bieden u dit alles tegen een bodemprijs.


Om uw horecaterras ook ‘s avonds aantrekkelijk te maken, zijn er diverse opties zoals parasolverwarming en -verlichting. Tenslotte maakt u uw parasol uniek door hem te laten uitvoeren met uw eigen logo afgedrukt op het doek. Snelle levering uit voorraad Wij hebben een uitgebreid aanbod van standaard maat parasols op voorraad liggen in ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.