dinsdag 21 maart 2017

Kemper keerwanden

Keerwanden snel uit voorraad geleverd. Enkelkerende keerwanden zijn keerwanden die eenzijdig aan de voetzijde licht belast mogen worden. De naam Kemper Koeriers verwijst u naar het ontstaan ruim jaar geleden. De wortels van ons bedrijf zijn stevig verankerd op Twentse bodem, in Enschede om precies te zijn.


Wij zijn een flexibel en betrouwbaar bedrijf met een service verlenende instelling. Bij gebruik van een enkelkerende keerwand kan de voetzijde worden belast, terwijl u bij een dubbelkerende keerwand beide zijden kan belasten.

De juiste toepassing van keerwanden in uw grond-, weg- en waterbouwproject is van groot belang. Wij hebben de meest voorkomende toepassingen gevisualiseerd in een overzichtelijk belastingschema voor keerwanden. Wilt u keerwanden op een andere manier toepassen dan de standaardtoepassingen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij produceren de meest hoogwaardige keerwanden in de markt. Onze keerwanden hebben jaar fabrieksgarantie en zijn uit voorraad leverbaar.


Ervaring, diversiteit en advies op maat op. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Je kan er daar dan ook de mooiste dingen mee doen. Een keerwand van beton kan ook in diverse kleuren worden geverfd waardoor er aan je tuin niet alleen een bijzonder, maar zelfs een geheel uniek karakter kan worden gegeven. Fabricage en toelevering van: heipalen, keerwanden en aanverwante betonprodukten. In onze onderneming in Waalwijk zijn wij al jarenlang het adres voor keerwanden , heipalen, betonprodukten.


Voor verschillende toeleveranciers leveren we deze betonprodukten. Er zijn zeer uiteenlopende wensen bespreekbaar. VB BETON produceert al jaren stabiele keerwanden uit beton die voldoen aan de strengste eisen.


Dankzij de talrijke toepassingsmogelijkheden zie je ze dan ook steeds vaker opduiken in het straatbeeld. Ook kunnen wij u vloerplaten aanbieden welke geschikt zijn voor zwaar verkeer. Naast de standaard uitstraling leveren wij keerwanden met een verdikte ‘kop’ of een in hoogte verlopende bovenzijde.


Vraag nu uw offerte aan, bel voor de scherpste prijs. Bespaar tot wel via kiesproduct. De elementen worden onder andere gebruikt voor grond- en waterkerende voorzieningen, opslagsystemen, milieustraten en geluidschermen langs spoor- en autowegen. Het bedrijf is een innovatieve en betrouwbare producent en leverancier. Laat uw keerwanden leveren en plaatsen door keerwandspecialist MBS Beton.


MBS Beton kan voor iedere toepassing bijpassende keerwanden leveren en plaatsen. Download hieronder de DXF-bestanden van al onze L- keerwanden. Heeft u liever het DWG-bestand of het DXF-bestand van de LR- keerwand ?

Onze prefab keerwanden zijn vervaardigd in hoogwaardig beton (CE gecertificeerd) en voorzien van de nodige wapening. Deze kan vrijblijvend opgevraagd worden. Kemper biedt oplossingen voor de inrichting van terreinen voor zowel de grond-, weg-, en waterbouwmarkt als de land- en tuinbouwsector.


Kemper heeft zich gespecialiseerd in ontwerp, productie, logistiek en projectbegeleiding. Het productportfolio bestaat uit onder meer keerwanden , traptreden, verhardingsplaten en roostervloeren. Kemper is specialist op het gebied van keerwanden. Bij tal van toepassingen, zoals grond- en waterkerende constructies, milieustraten en parkeer- en opslagfaciliteiten, zijn de keerwanden van Kemper de beste. Speel dus op zeker met onze gecertificeerde kwaliteit.


Van de eerste order van mallen plaatsten ze er eerst één om proef te draaien. Zoals altijd bleek dat er toch nog kleine verbeteringen nodig waren, waarna de resterende mallen vorig jaar zijn geleverd. Tilburg en omgeving, Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.