dinsdag 28 maart 2017

De schilp rijswijk zwembad

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Find de schilp rijswijk vandaag! Vind hier alle deals in Rotterdam!


Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel! In sport- en welzijnscentrum De Schilp vindt u een wedstrijdba een doelgroepenba een peuterbadje, een glijbaan, een whirlpool en een sporthal. Regelmatig organiseert het zwembad speciale activiteiten. Sport- en welzijnscentrum De Schilp is bereikbaar met bus en 23.


De exploitatie wordt verzorgd door OptiSport Exploitaties BV. In De Schilp geven we les op vrijdag en zaterdag. Wanneer u inschrijft voor De Schilp , kunt u wachtlijst Rijswijk kiezen. Mocht u nog specifiek voor De Schilp willen kiezen, dan kunt u dit nog bij opmerkingen toevoegen.


De schilp rijswijk zwembad

Zwembad De Schilp is vanuit Den Haag, Rijswijk , Kijkduin, Scheveningen, Wateringen en Delft goed bereikbaar. Gezellig met vrienden naar het zwembad. Ga samen ravotten en spelen in het water, of gewoon lekker ontspannen aan de kant en beleef de leukste tijd! De prijzen van de zwemlessen van het Zweminstituut in zwembad De Schilp in Rijswijk Zuid-Holland.


Evenement beschrijving: 1Kramen. NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR. Lestijden zwemles in zwembad De Schilp.


De schilp rijswijk zwembad

Hieronder zijn de lesdagen en lestijden vermeld van de zwemlessen in zwembad De Schilp in Rijswijk. Een zwemles duurt altijd minuten. Er is een leuk peuterbadje voor de kleintjes, een groot bad om baantjes te trekken voor de conditie en een glijbaan voor het plezier.


Zoek een locatie bij jou in de buurt. Graag zien wij u een keer in het zwembad ! Vergelijk Verhuurbedrijven en bespaar op het huren van een Zwembad! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Kom zwemmen in het leukste bad van de regio.


Relax in ons bubbelbad of glij van de glijbaan: Plezier is verzekerd! Ons zwembad beschikt over een recreatiegedeelte met bubbelbad en glijbaan. Horeca is aanwezig en eten en drinken kan genuttigd worden op ons ruime terras.


Er is gratis Wi-Fi in de gehele zwemaccommodatie. De genoemde openingstijden staan los van tijden, die in gebruik zijn voor (zwem)verenigingen en ander verhuur. Zaterdag september van 19. REDACTIE Deze pagina staat onder (eind)redactie van de stafafdeling Communicatie van de gemeente Rijswijk. Iedereen mag een bericht of een reactie plaatsen.


Voor deze locaties is er één wachtlijst. Bij het volgen van de zwemlessen op één kunt u lessen inhalen op beide locaties. Zwemles in groepen of prive, waterpolo en zwemles voor ouderen door heel Den Haag. Steenvoorde is een kleinschalig bad.


Onze opgeleide instructeurs helpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.