donderdag 16 maart 2017

Teakhouten tuintafel

Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Prachtige ovale tuintafel met onderhoudsvrij aluminium onderstel.


De tuintafel heeft een teakhouten blad en kan samen met het onderstel het hele jaar buiten blijven staan. Deze gezellige tuintafel is leverbaar in twee verschillende maten en kleuren.

Ook buiten heeft u een goede tafel nodig, dus kies voor de kwaliteit van een teakhouten tafel. Het hele leven verschuift naar buiten als de zon schijnt en onmisbaar daarbij is een mooie tuintafel om buiten te eten, een spelletje te doen, te borrelen of misschien zelfs te werken. Teakhouten tuintafel : uit voorraad leverbaar.


Vanwege de grote vraag het hele jaar door hebben we altijd genoeg verschillende afmetingen teak tuintafels op voorraad. Indien u wilt langskomen om meteen een bepaalde afmeting teak tuintafel mee te nemen, bel of mail eventjes van te voren dan zorgen wij dat deze voor u klaar staat. Bekijk alles met teakhouten tuintafel ! Tuinmeubelen, grasmaaiers. De stoffen in het hout kunnen verkleuringen of bladderen van een verflaag veroorzaken.


Lees verder om alles te weten te komen over de verschillende mogelijkheden om jouw teakhouten meubelen onder handen te nemen.

Met de meeste zorg worden de collecties samengesteld. De meubels zijn eigentijds en van goede kwaliteit. Door intensieve samenwerking met de beste fabrikanten in Indonesië kunnen wij u dat garanderen. Zitten er vlekken op je teakhouten tuintafel en wil je deze schoonmaken?


Dat kan heel makkelijk met een sopje van groene zeep. Groene zeep werkt perfect voor het onderhoud van teak tuinmeubelen. Denk bijvoorbeeld aan vetvlekken die door het barbecuen op je tuintafel terecht zijn gekomen. Wij hebben 5tafels op voorraa in diverse uitvoeringen en vrijwel alle afmetingen. Op zoek naar een massieve teakhouten tafel?


Tafels op poot 70x70cm – 80x80cm voor horeca- en restaurants, 350x120cm voor die mooie grote eetkamer of vergaderruimte en uiteraard ook keukentafels van 160x90cm of 200x100cm. Scherpste prijs van NL, Kijk snel. Kies uit 6producten vanaf € 250. Ruim assortiment online bestellen!


Onderhoud teakhouten tafel. NietZomaarHout is het adres voor teakhouten tuinmeubelen op maat. Kringen en vlekken kun je heel erg makkelijk zonder schuurmachine uit een teakhouten tafel schuren, indien deze niet is voorzien van een beschermlaag.


Hierdoor is teakhout lastig te behandelen.

Wanneer je op zoek bent naar een tuintafel met een warme en natuurlijke uitstraling, dan is een teakhouten tuintafel een goede keus! Elke teakhouten tafel heeft zijn eigen uitstraling, omdat ieder stukje hout uniek is en zijn eigen kenmerk heeft. Qua stijl is teakhout fantastisch te combineren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.