vrijdag 24 maart 2017

Loungeset showroom

Loungeset showroom

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Haal vandaag nog die nieuwe Loungeset in huis. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Koop nú Loungesets in onze Webshop of de Bouwmarkt!


Loungeset showroom

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gratis verzending Laagste prijs Webshop keurmerk. Kom snel naar de showroom van LOUNGESET. Precies tussen de gouden driehoek Amsterdam, Utrecht, Almere ligt de leukste tuinmeubelen showroom van Nederland.


Heel gemakkelijk te bereiken vanaf de A(afslag Gooimeer, Naarden Vesting). In het hoogseizoen zijn wij dagen in de week open, ook tijdens Goede vrijdag, 1e en 2e Paasdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart en Pinksteren bent u van harte welkom. Mooie, compacte loungeset waarin je heerlijk tot rust kunt komen. In deze loungeset kun je een lekker drankje doen, maar ook liggend een boek lezen in het zonnetje. Het is al jaren één van de meest populaire loungesets uit de collectie.


Met deze set geniet je echt van iedere zomerse dag. De Lyon loungeset past door zijn vorm en afmetingen in. Mocht U interesse hebben in een specifiek product of compleet tuinset of loungeset informeer vrijblijvend of dat in onze showroom staat opgesteld.


Het is namelijk onmogelijk om het hele assortiment van onze fabrikanten bij ons in de showroom te laten zien ook al hebben we het op voorraad in ons magazijn. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. In deze opruiming vindt u koopjes tot korting.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Even bijkomen na een lange dag op een comfortabele loungeset of gewoon lekker ontspannen op uw loungeset omdat het kan. Een betaalbare set met optimaal zitcomfort is daarbij gewenst.


Dit bieden wij u aan in deze loungeset outlet: kwaliteit voor een sale prijs. Komt u specifiek voor model loungeset , informeer dan vooraf of deze er staat. Wij hebben veel merken, modellen, materialen en kleuren staan, maar moeten altijd een collectie samenstellen, want niet alles past in onze showroom. Van loungesets tot tuinstoelen en van ligbedden tot complete eetsets. Ervaar de meest uiteenlopende materiaalsoorten en maak kennis met bekende merken als Hartman, Borek, Keter of het Fonteyn huismerk.


Bezoek Fonteyn en laat je inspireren in de showroom van meer dan drie voetbalvelden groot of shop veilig online. Genieten begint bij Fonteyn. We hebben ontzettend veel om te laten zien waardoor je vrijwel zeker bij ons zult slagen.


Ervaar bij ons hoe lekker een loungeset zit of hoe gezellig een tuinset kan zijn. Met een loungeset voor buiten ben je altijd klaar voor onverwacht bezoek op zonnige dagen. Eindeloos genieten van een drankje en wat hapjes, heerlijk.


Lekker in je uppie loungen met een goed boek of gezellig tijdschrift kan natuurlijk ook! Groot assortiment Loungesets. In een handomdraai bij u geleverd. Onze pallet loungeset is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of met vrienden en familie te kletsen. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten loungeset een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer.


De loungeset is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout waar. Dan bent u bij Plaggenmarsch Tuinmeubelen aan het juiste adres. Hier vind u meer dan honderden loungesets waarbij u altijd de beste kwaliteit voor de laagste prijs kunt verwachten! Zodra u de perfecte Lounge set heeft gevonden, leveren wij deze ook nog bij u thuis af.


In onze webshop vind je overzichtelijk alle loungesets en tuinmeubelen bij elkaar. Heb je gevonden waar je naar op zoek was? Wiegers XL bezorgt jouw aankoop gratis thuis.


Dit scheelt jou veel gesjouw met een zware loungeset. Liever langskomen in de showroom in Asten? Een mooie loungeset kan niet meer ontbreken in de tuin.


Loungeset showroom

Het maakt niet uit wat voor loungeset je zoekt. Teakhout, aluminium, vlechtwerk of buitenleer, het is allemaal mogelijk. Vrijwel alle loungesets zijn tegenwoordig geschikt om het hele jaar buiten te staan.


Dit noemen ze ook wel all weather loungesets. Wil je een loungeset kopen, bekijk dan bij Blokker de verschillende loungeset merken, zoals Le Su Allibert en Envy. Bekijk het aanbod en maak je keuze voor een 4-delige loungeset , een 6-delige loungeset of misschien zelfs wel een 24-delige loungeset !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.