donderdag 30 maart 2017

Spirit weber

Spirit weber

Kies uit producten vanaf € 499. Specialistisch advies nodig? Weber gasbarbecues tegen lage prijzen. De extra krachtige brander zorgt ervoor dat u steaks snel kunt dichtschroeien. Ideaal voor verschillende gerechten.


Spirit weber

Geniet van elk weer met deze bbq. Met de drie branders is hij erg snel op temperatuur. Klanttevredenheid is prioriteit bij Weber. Afbeelding alleen ter illustratie van de grootte.


Productmodel en functies kunnen verschillen. Bereid je voor op ongeëvenaard barbecueën, van Chicago-style pizza’s en vegetarische chili tot garnalenrolletjes met bacon. Zo heeft u bijvoorbeeld de beschikking over krachtige RVS branders met automatische piëzo ontsteking, die regelbaar zijn middels grote stevige draaiknoppen. Met een handomdraai bereidt u de meest culinaire gerechten, die zich niet langer hoeven te beperken tot een lekker stukje vlees. Deze gasbarbecues zijn speciaal geschikt voor de veeleisende barbecueliefhebber.


Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen afdruipende vleessappen en je gerechten tegen aanbranden. Kijk snel naar de buitenkeukens van Weber.


Verras je gasten dus keer op keer met nieuwe barbecuecreaties. De hoofdbranders ontsteek je eenvoudig met de piëzo-ontsteking. Hierdoor geniet de hele familie van jouw barbecuecreaties.


Hierbij zorgt een elektrisch vonkje ervoor dat de branders aangaan. Welkom bij de Spirit ICT winkel. Alle schroeven zijn keurig mee gespoten in ongeveer dezelfde kleur.


Een belangrijk stukje dat het design echt afmaakt. De Spirit barbecue beschikt over het Crossover ontstekingssysteem. Zo bescherm je de barbecueset tegen onder andere regen. Door de Sear Station, de aanvullende extra krachtige brander, schroei jij jouw steaks extra snel dicht. Op de inklapbare zijtafels heeft u genoeg werkruimte en de gasfles is uit het zicht op te bergen in het onderstel.


Spirit weber

Met een kookoppervlakte van bij centimeter en inklapbare werkbladen met drie gereedschapshaken heb je voldoende ruimte om gerechten te bereiden. Met de barbecue kan je indirect en direct grillen, waardoor je grotere stukken vlees tot in de perfectie gaart. De hoes is namelijk UV-resistent, waterproof en ademend.


De barbecue met hoes kan gemakkelijk buiten blijven staan. In de onderkast kan een gasfles tot kg geplaatst worden. Gasbarbecue voor een scherpe prijs. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Met drie krachtige branders, een zijbrander en een royaal kookoppervlak is deze buitenkeuken zeer compleet.


Ook heb je voldoende werkruimte met de vaste werkbladen met drie gereedschapshaken. Dit zijn geëmailleerd stalen opvangroosters, die tijdens het BBQ-en de sappen en vetten opvangen en je eten uiteindelijk een heerlijke rooksmaak geven. Kortogemakkelijk en efficiënt barbecueën doe je met deze Spirit E-3original.


Deze buitenkeuken beschikt over een royaal kookoppervlak van bij centimeter waardoor je nooit ruimte te kort komt. De drie krachtige branders zorgen ervoor dat het kookoppervlak snel gelijkmatig wordt verwarmd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.