woensdag 15 maart 2017

Tuinhuis met plat dak

Tuinhuis met plat dak

Bekijk ons aanbod en vraag een offerte aan. Werken en studeren in de natuur? Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Wilt u een nieuwe tuinhuis? Wij realiseren uw droom tuinhuis!


De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het blokhutsyteem met doorlopende hoeken of een slim stapelsysteem met gladde hoeken d. Als mensen op zoek zijn naar een blokhut of tuinhuis denken ze vaak aan een zadeldak. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Tuinhuis of blokhut met plat dak kopen?


U kunt ook kiezen voor een moderne blokhut of tuinhuis met plat dak. Blokhutten en tuinhuizen met plat dak kunnen modern zijn maar ook traditioneel. De deuren bepalen de uitstraling. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar een tuinhuis met plat dak. Dat komt mede doordat tuinhuisjes met een plak dak zowel een moderne als een klassieke uitstraling kunnen hebben en dus echt in iedere tuin passen.


Houten tuinhuisjes met plat dak. Een houten tuinhuisje met plat dak heeft een moderne uitstraling, zodat het tuinhuis mooi opgaat in de moderne tuinen van tegenwoordig. De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor deze uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de.


Het tuinhuis maken we op maat in eigen fabriek. Een tuinhuis met plat dak is de oplossing bij uitstek om al die zaken een plekje te geven. Er zijn verschillende tuinhuizen met plat dak die zowel handig als mooi zijn.


Tuinhuis met plat dak

Moderne uitstraling dankzij plat dak. Het grote voordeel van een tuinhuis met plat dak is de strakke en moderne uitstraling. We zien dat een tuinhuis met plat dak en overkapping steeds populairder wordt. Dit komt door de scherpe prijs, de multifunctionaliteit en doordat u geen bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van de blokhut in uw tuin.


Daarnaast oogt een plat dak strak en modern. Onze houten tuinhuisjes hebben een minimaal afschot in het platte dak zodat er niet veel water op het dak kan blijven staan. U bepaalt zelf, de houtsoort, de afmeting, het type raam en deur, de vorm van het dak , wel of geen zolder, de dakbedekking, wel of niet geïsoleer etc. Wij produceren alle modellen in onze eigen timmerwerkplaats.


Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak. Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen! U krijgt direct een bevestiging.


Met een tuinhuis met plat dak lost u dat ruimteprobleem in één keer op. Kiest u voor een tuinhuis met plat dak dan kunt u uw garage of schuur mooi gebruiken voor het veilig stallen van uw auto of fiets. De logische inrichting van een tuinhuisje met plat dak. Bovendien is een tuinhuis met plak dak over het algemeen een stuk goedkoper en ook nog eens vergunningsvrij te plaatsen, in vergelijking met een tuinhuis met een puntdak. Maatwerk tuinhuizen met plat dak.


De mogelijkheden voor een tuinhuis met plat dak zijn vrijwel onbeperkt. Naast het type dak draagt het type deur ook bij aan de uitstraling van uw blokhut. De Roerdomp is standaard voorzien van enkele deur.


Platte daken huizen zijn in iedere gewenste afmeting te verkrijgen. Tevens zijn deze te leveren met enkele deur of dubbele deur, met ramen, zonder ramen. Men denkt in eerste instantie al direct aan een variant met zadeldak.


Een blokhut is verkrijgbaar in verschillende soorten daken. Echter, een blokhut met plat dak heeft een moderne uitstraling door de fraaie lijnen. A-merken, zoals Woodvision, Grandcasa, Biancasa en veel meer! Ben je op zoek naar en tuinhuis of overkapping met een plat dak ? Welke dakbedekking voor uw overkapping of tuinhuis kiezen?


EPDM dakrubber en een waterafvoer. Bij een plat dak van uw houten terrasoverkapping of tuinhuis zijn er grofweg keuzemogelijkheden. Dakleer stroken branden op bijvoorbeeld osb of underlayment platen.


Tuinhuis met plat dak

De levensduur van dakleer is circa 7-jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.