dinsdag 7 maart 2017

Speeltoestellen brabant

Speeltoestellen brabant

Grote keuze aan houten speeltoestellen met schommel en glijbaan - Nu bestellen! Bekijk hier de leukste online. Hier vind je de beste aanbiedingen. Kies uit 1producten vanaf € 190.


Speeltoestellen brabant

Bespaar tot wel via kiesproduct. Welkom op de website van Houthandel van de Wal, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zowel speeltoestellen voor particulieren als speeltoestellen voor openbare gelegenheden. Naast speeltoestellen hebben wij ook trampolines, buitenspeelgoe duurzaam hout, schuttingen, tuinhuisjes kortom alles voor in en om uw tuin en voor uw kinderen. Wal heeft een groot assortiment aan speeltoestellen voor zowel openbaar als particulier, bovendien kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk tuinhuizen en overkappingen, tuinhout enz.


De AVO speeltoestellen zorgen in Brabant voor veilig speelgenot in de buitenlucht. Van Besouw Metaal uit Tilburg is het bedrijf achter de AVO speeltoestellen die u vindt in Brabant en tot ver daarbuiten. Sinds de oprichting van het bedrijf in 19hebben wij natuurlijk ontelbaar veel kinderen een speelse tijd bezorgd. Vind telefoonnummers, adressen, websites, e-mail, openingstijden en meer in De Telefoongids Gouden. Wij beschikken over een groot assortiment buitenspeelgoed echter alleen de kwalitatief betere merken zoals Berg Toys, Avyna, Etan, Puky en Calzio.


Speeltoestellen in Provincie Noord Brabant. Verder produceren wij onze speeltoestellen zelf met alleen het best geselecteerde hout. Met trots durven wij u te zeggen dat wij over een grote vakbekwaamheid beschikken als het over uw speeltoestel gaat. Al onze speeltoestellen worden van het beste geselecteerde duurzame hout vervaardigd zodat ze garant staan voor jarenlang speelplezier voor uw kinderen.


Tuinhout Neerkant ontwerpt en produceert originele houten speeltoestellen die garant staan voor jaren speelplezier. Vraag naar de mogelijkheden! MEER INFORMATIE: We hebben twee timmermannen die de speeltoestellen voor u op maat maken. In het voorjaar kan het druk zijn en. De provincie Noord- Brabant , Brabantse waterschappen, Ministerie van LNV, Prins Bernhard Cultuurfonds en andere partners, hebben geld bij elkaar gelegd om een impuls te geven aan groene schoolpleinen.


Speeltoestellen brabant

Groene schoolpleinen zijn gezon klimaatbestendig, natuurlijk én avontuurlijk. Bent u op zoek naar een leuk speeltoestel , dan is het zeker de moeite waard om verder te kijken op deze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.