vrijdag 17 maart 2017

Tijdelijke ijsbanen nederland

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Op zoek naar ijsbaan nederland? Telefoonnummer, adres en meer!


Je kunt je schaatsen namelijk weer uit het vet halen, want veel tijdelijke ijsbanen hebben hun deuren weer voor je geopend.

Deze vinden plaats op tien tijdelijke IJSTIJD! Heb je zin in een dagje winters plezier voor het hele gezin? Kom dan naar een van de IJSTIJD! Nederland kent veel ijsbanen in sportcentra.


Festivals, die de komende maand in heel het land gehouden worden. Op en rond de ijsbaan is van alles te beleven, voor jong en oud. Mensen winterpret bieden, mensen kennis laten maken met schaatsen,.

Tijdelijke ijsbaan met echt ijs! Wij doen er alles aan om uw ijsevenement tot een succes te maken: financieel, organisatorisch en met innovatieve concepten op maat. Zo voorzien wij ook de schaatsen en schaatshulpjes voor de allerkleinsten, veegmachines en ijsschrapers om de ijsbaan te onderhouden, smeltcontainers om het overtollige ijs te laten smelten, enz… Wenst u meer info over onze ijsbanen en Delta-on-Ice?


Wij verhuren tijdelijke ijsbanen met écht ijs. Dan heeft Neptunus de oplossing voor u. Schaatsen op natuurijs zit er voorlopig nog niet in, maar gelukkig kun je terecht bij deze tijdelijke schaatsbanen. Vind hier alle deals in National!


We zijn inmiddels gewend aan kwakkelwinters, maar laten onze ouderwetse winterpret niet afpakken! In tientallen steden kan gezellig worden geschaatst op tijdelijke ijsbanen. We selecteren bijzondere banen!


IJsmeesters is uw professionele partner voor de verhuur van tijdelijke ijsbanen van echt ijs. Vraag online een offerte aan of bel nu! VAN ALLE MARKTEN THUIS RECREATIE Mobiele ijsbanen als tijdelijke attractie in stad en land. Wij kennen de voorwaarden voor het creëren van tijdelijke en permanente ijsbanen en zijn in staat aan al deze voorwaarden te voldoen.


Al menig ijsbaan door het gehele land is gekoeld door tijdelijke koelmachines van Andrews Sykes.

Wie niet afhankelijk wil zijn van de weergoden en de komst van Koning Winter niet wil afwachten, kan zijn hart straks ophalen in Barneveld. VAN HARTE WELKOM OP DE VAN DE GABA IJSBAAN IN DUIVEN! Het begon allemaal met een droom.


Een droom van Rintje Ritsma en House of Sports om ooit een wereldkampioenschap allround schaatsen te organiseren in het Olympisch Stadion van Amsterdam. Dan bent u bij De Boer Structures aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een partner die u helpt bij het realiseren van een tijdelijke ijsbaan ? Samen zorgen we voor een onvergetelijke schaatservaring voor uw bezoekers. Daarnaast zijn er korte banen rondom ijshockeybanen, de 3en 2meter korte banen.


Goed om je bochten te oefenen. Bij Randstad hebben we ruim aanbod aan verschillende tijdelijke banen, om veel verschillende werkervaring op te doen. Een tijdelijke baan houdt in dat je voor een voorafgestelde periode aan het werk gaat. Zoek in onze vacaturezoekbank een passende baan voor jezelf! Er worden verschillende arrangementen georganiseerd met hapjes en drankjes.


En op de ijsbaan is er dan curling en ijshockey en er kan broomball, priksleeën en ijs-sjoelen gespeeld worden. De overdekte ijsbaan op het Julianaplein is tot en met januari geopen soms vanaf 9. Drijvende IJsbaan - Leiden. In Leiden dobbert de jaarlijkse ijsbaan altijd op de Nieuwe Rijn, middenin het oude centrum. In het weekend is er familieschaatsen. Dan kunnen kinderen geschminkt worden en komt Olaf van Frozen op bezoek.


Vanaf december ligt er ook een drijvende kerstmarkt in de gracht, waar je vanaf de ijsbaan zo naartoe loopt. Een Xtraice synthetische ijsbaan kan in allerlei vormen en maten geïnstalleerd worden. Door de modulaire panelen kan de ijsbaan iedere ruimte aangepast worden. Dit maakt het opbouwen van de baan op een tijdelijke locatie eenvoudiger en sneller. In onderstaande tabel staat een lijst van alle ijsbanen , de gegevens zijn gebaseerd op de online database Speed Skating News.


Huren van een tijdelijke ijsbaan van Xtraice. Xtraice biedt passende oplossingen als U op zoek bent naar een tijdelijke ijsbaan gedurende de Kerstperiode, voor evenementen, festivals of tijdens de zomervakantie. De mogelijkheden voor het huren van een synthetische ijsbaan zijn oneindig. Heeft u plannen om deze winter een ijsbaan aan te leggen?


Je ziet ze steeds vaker, kunstijsbanen in het centrum van een stad of dorp. Door onze zachte winters ontbreekt het vaak aan natuurijs en dan is zo’n ijsbaan een prachtig alternatief. Intertent bouwt al jaren ( tijdelijke ) accommodaties bij kunstijsbanen.


Delta-Temp is dé specialist in verkoop en verhuur van industriële koeling. Gedurende de warme zomermaanden voorzien we bedrijven van extra koelvermogen met onze chillers, rooftops en low-temp units. Maar tijdens de winter daalt de vraag naar extra koeling en dan zetten we onze chillers in om ijsbanen te bouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.