dinsdag 21 maart 2017

Honda borghstede assen

Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Boek uw Hotel in Assens online. Reserveer online, laagste prijzen.

Borghstede -BV- Honda -Dealer in Assen. APK keuring, maanden Honda Assistance (pechhulp), afleveringsbeurt en technische check. Tenzij anders is vermeld in de advertentietekst. Rij al vele jaren Honda en ben al lang tot.


This video is unavailable. Het resultaat hiervan is dat wij veel ervaring hebben opgebouwd. Voertuigen Reviews Openingstijden.

We zijn actief in een groot verzorgingsgebied. U kunt ons vinden in Assen. Wij nodigen u graag uit in onze vestiging in Assen om verder kennis te maken onder het genot van.


Dit uit zich vooral in het persoonlijke contact en de zeer vlakke organisatiestructuur van ons. Je maakt een afspraak en alles word keurig binnen de afgesproken tijd afgehandeld. Geven goed advies als er o. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Officieel Honda Dealer voor Assen eo. Door het goede onderhoud in het verleden waren er ook nu geen bijzondere werkzaamheden.


Elke keer weer prima service. Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Op deze website kunt u kennismaken met het uitgebreide aanbod aan nieuwe en gebruikte automobielen. De duurste occasion is een Honda Civic - 1. De goedkoopste occasion is een Honda Civic - 1.

Sport Aantal deuren: Tellerstand: 180. De vestigingen in Hoogeveen en Assen blijven operationeel, bevestigt directeur Jan Anne Meursing. AutoScout24: Europa-breed grootste online automarkt. U vindt deze advertentie ook bij uw favorieten.


Op deze pagina vind je een overzicht van alle officiƫle Honda -dealers in Nederlan gesorteerd per provincie. In de jaren twintig was J. Harmanni chauffeur bij de Damster Auto-Maatschappij te Appingedam. Find your nearest Honda Dealers. Samen met zijn compagnon Dijkman begon hij voor zichzelf.


Skoda dealer Broekhuis Assen op de Duitslandlaan in Assen. Honda dealers and service centres in the Netherlands. Broekhuis staat met meer dan bedrijven en ruim 7medewerkers garant voor goede prestaties, betrouwbaarheid en betrokkenheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.