vrijdag 31 maart 2017

Grijze vensterbank

Een vensterbank kopen bij HORNBACH. Bij het plaatsen van een raam kun je er over denken om een vensterbank aan te schaffen. De naam zegt het eigenlijk al: venster bank. Vensterbanken bestaan al heel lang. Tegenwoordig dient een vensterbank daar niet meer.


Met een grijze vensterbank kiest u voor een toegankelijke kleur die in praktisch iedere interieurstijl mooi tot haar recht zal komen. Grijs is niet voor niets een populaire kleur, of uw interieur nu klassiek - traditioneel, trendy - modern of juist barok of industrieel is, een grijze vensterbank past altijd. De beton grijze vensterbank heeft een bijna haakse neus.


Door de strakke radius past de vensterbank in elk interieur en is ook als legplank te gebruiken. Dit type vensterbank is gemaakt van gezoet graniet (Steel Grey). Het woord graniet komt van het Latijnse woord voor korrel: granus. Steel Grey is een ‘grootkorrelige’ granietsoort met grijze kleurtinten. Het gesteente wordt gekenmerkt door het gevlokte patroon, gevormd door witte en grijskleurige kristallen.


Grijze vensterbank

Deze vensterbank is uitgevoerd in Silestone composiet vensterbank , Silestone is een bekende, composietgesteente dat tot uit pure kwarts bestaat. Deze grijze composiet vensterbank is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een nieuwe vensterbank waar u jarenlang mee vooruit kan. Nu korting op uw basalt vensterbank i. Wilt u een standaard lengte?


Dan geldt de normale prijs. Deze basalt soort is ook bekend onder de namen:Olivian Black G68 G6basalt en Twillight. Klik voor onze verwerkings materialen hier. De minst verkochte materialen zijn de vensterbank marmer en vensterbank travertin, deze materialen leveren wij enkel op bestelling. In een woning in Apeldoorn zijn de vensterbanken vervangen.


Grijze vensterbank

De eigenaren hebben gekozen voor een grijze vensterbank ofwel steenlook variant in de kleur Freestone light. Dankzij de lichte uitstraling en de uitstraling van natuursteen geeft de vensterbank leven en sfeer in de ruimte. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Een grijze kleur is namelijk erg flexibel en is een uitstekende basis voor mensen die vaak variƫren met accentkleuren. In vergelijking met zwart en wit, geeft grijs precies de combinatie van beide kleuren.


Create a custom, high-end look by installing interior trim and moulding. De vensterbank is gemaakt van spaanplaat en heeft een toplaag in de kleur grijs. Hierdoor is de vensterbank krasvast en gemakkelijk met een doek af te nemen.


Grijze vensterbank

Je kunt de vensterbank gemakkelijk op de juiste lengte inkorten. Vind hier uw natuursteen vensterbanken en dorpels. Diverse standaardmaten op voorraa maar ook maatwerk is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden! Bereken de prijs met de online calculator op Totaaltegel.


Fraai afgewerkte vensterbanken dragen bij aan de exclusieve uitstraling van een interieur. Het is precies zo’n detail waaraan de klasse van een interieur valt af te lezen. Als je vensterbank af is kun deze in een kleur naar keuze.


Grijze vensterbank

Het is een goed idee om de vensterbank vast voor de montage in de grondverf te zetten. Je hoeft dan achteraf alleen nog maar een lak van keuze. Op deze manier heb je altijd een vensterbank die past bij jouw raam en je interieur. Ben je toe aan nieuwe gordijnen, maar weet je niet welke gordijnen je moet kiezen?


Op vtwonen zetten we tips voor je op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.