vrijdag 31 maart 2017

Huis huren gardameer met zwembad

Boek uw Hotel in Lazise online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu! Snel, eenvoudig, gemakkelijk.


Zoek naar huis met zwembad op de nieuwe KensaQ. Vergelijk verhuurbedrijven en bespaar! Strand Gardameer op 2meter! Op enkele minuten van het Gardameer ligt deze moderne villa met privé- zwembad.


Vakantiehuizen in Gardameer , Italië. Direct contact met de Nederlandse eigenaar, direct boeken bij de eigenaar. In je eigen taal, voordelig en vertrouwd.


Rond het Gardameer vind je heel veel pittoreske stadjes met heerlijke vakantiehuizen en voldoende accommodaties. In het zuidoosten ligt bijvoorbeeld Bardolino, dat vooral bekend is om zijn wijn. Résidence met tuin en zwembad , in een groene omgeving.


Leuke residence bij het Gardameer , aan de kant van. Diverse schilderachtige stadjes zijn overal rond het Gardameer te vinden. Ieder stadje heeft weer wat anders.


Zo heeft het stadje Garda, wat ooit Benacus heette, een prachtig middeleeuws centrum en kunt u in Pieve terrassen vinden waar u vanaf het balkon loodrecht naar beneden het Gardameer in kunt kijken. Een ontspannen verblijf in een vakantiewoning aan het Gardameer. Wijnliefhebbers moeten in Bardolino zijn. Het grootste meer van Italië, het Gardameer , is een van de belangrijkste vakantiebestemmingen van het land.


Tijdens een verblijf aan het Gardameer genieten reizigers van het schilderachtige landschap, sfeervolle plaatsjes en talrijke mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Zicht op zwembad en oostkant van het terrein Uitzicht vanaf tuin en buitendouche richting het oosten Entree Villa Sabina Vooraanzicht huis Zuidzijde met voorterras Tuin met diverse fruitbomen Terras voorzijde huis Terras zuidzijde voorkant huis Achterterras in de ochtendzon Ook op warme dagen is er volop schaduw te vinden Terras bij zwembad met. De vakantiehuizen aan het Gardameer zijn dan ook ideaal voor gezinnen met kinderen en hebben meestal een zwembad.


Een daguitstapje naar Parco Natura Viva, Gardaland of Cenavo is zo gebeurt. Het Gardameer is een uitstekende bestemming voor een vakantie met kinderen. De vakantiehuisjes aan het Gardameer beschikken over het algemeen over een zwembad waarin de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Huur een bootje en verken de omgeving vanaf het water.


Residences (resorts) aan het Gardameer zijn vaak prachtig gelegen, en voorzien van een zwembad , restaurant, tuin en prachtig uitzicht op het Gardameer. Sommige residences liggen direct aan de oever van het Gardameer , andere liggen prachtig tussen de groene heuvels of in een natuurpark. Vind huis met zwembad het nu op Kensaq. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden.


Wanneer je tijdens jouw vakantie gewoon wilt rusten, dan kun je bijvoorbeeld een vakantiehuisje huren met een zwembad in een warm gebied. Je hoeft het huisje amper uit en kan een paar weken echt tot rust komen in de zon. Ook heb je prachtige vakantiehuisjes in het Noorden van Italië bij de grote bergmeren.


Prijsinformatie aan het Gardameer Deze grafiek geeft informatie over de gemiddelde prijzen van vakantieverblijven aan het Gardameer. In juli (jul. - jul.) zijn prijzen het hoogst. Een nacht kost gemiddeld € 1in deze week.


Met gemiddelde prijzen zo laag als € per nacht, is mei (mei - mei) de goedkoopste week. U kunt aan het Gardameer ruime appartementen huren die geschikt zijn voor het hele gezin. U hebt er alle voorzieningen om te koken en kunt samen buiten ontbijten of op het balkon in de zon zitten.


Wanneer u tijdens de vakantie verkoeling zoekt, kunt u gebruikmaken van diverse sport- en recreatiemogelijkheden, bijvoorbeeld aan de westoever van het Gardameer in Lombardije. Rustig gelegen en rustiek huis in een origineel dorpje op de uitlopers van de monte baldo met een. Hier is uw selectie van 8vakantiewoningen over de hele Lazise. Kies uit 8vakantiewoningen Huur via HomeAway - wereldwijde marktleider in vakantiehuizen.


Huis met mogelijkheden en zeer verlaagd in prijs van 250. Kleine woning op een groot stuk land in de bergen met uitzicht op het Gardameer. Op de begane grond is een grote open kamer met open h. Op een prachtige plek, aan de westzijde van het Gardameer , vind je onze gezellige vakantiebungalow. Met een vakantiehuis met eigen zwembad geniet u van rust en privacy op uw vakantiebestemming. Begin de dag met een frisse duik of geniet van een ontspannen middag aan uw eigen zwembad ! Beleef de Italiaanse manier van leven tijdens uw onvergetelijke vakantie: Viva Italia!


Aan de westoever van het Gardameer liggen vele mooie en gezellige plaatsen. De acht dorpen aan de Riviera dei Limoni zijn dichtbij en heel gezellig. Zo zijn Gargnano, Limone, Riva, Salo en ook Malcesine aan de oostzijde van het meer, zeker een bezoekje waard.


Maar de streek is toch vooral bekend om de prachtige natuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.