donderdag 16 maart 2017

Gaashekwerk met bovenbuis

Hoogwaardige kwaliteit gaas hekwerken voor in jouw tuin. Bestel nu eenvoudig online! Stel jouw eigen pakket samen in minuten en geniet van jaar onbezorgde garantie!


Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie!

De bovenbuis rond in kleur worden per paar (stuks) geleverd. Om de materialen zo onbeschadigd mogelijk te vervoeren worden de gepoedercoate bovenbuizen per stuks verpakt! Let op bij de bestelling dat u het dubbele aantal krijgt wanneer het om bovenbuizen in kleur betreft. Verzinkte bovenbuis gaat per stuk! ABC gaashekwerk met bovenbuis is de meest voorkomende uitvoering.


Bovenbuis rond met een diameter van 4mm en een wanddikte van mm. Geschikt voor montage aan de bovenzijde van de gaashekwerk.

Ook langs openbare wegen is dit de beste ABC hekwerkoplossing. GHZ: gaashekwerk zonder bovenbuis ( met of zonder puntdraden) In de onderstaande afbeelding ziet u de verschillen tussen de soorten hekwerken schematisch weergegeven. Het is ook mogelijk om gaashekwerk zonder bovenbuizen te plaatsen, bijvoorbeeld wanneer het hekwerk wordt gebruikt als groeiwand. Gaashekwerk met of zonder bovenbuis ? Als gaashekwerk toch niet helemaal is wat u zoekt, dan kunt u voor het alternatief dubbelstaafmat hekwerk gaan.


Dubbelstaafmat hekwerk is een iets steviger hekwerk, maar toch strak en elegant zoals gaashekwerk. De prijzen van een dubbelstaafmat hekwerk liggen doorgaans wel hoger dan de prijzen van een gaashekwerk. Hier vindt u het aanbod in een populair product van ons: gaashekwerk. Wist u dat u gaas met houten of metalen palen kunt monteren? Kortom, u heeft genoeg keuze.


Het gaashekwerk bestaat uit palen rond met daarboven een bovenbuis van rond 42. Al onze palen en bovenbuizen zijn thermisch verzinkt! Dit betekend dat het materiaal volledig wordt samengesteld en pas daarna verzinkt en gecoat. Wij gebruiken dus hoogwaardige materialen. Wij verkopen gebruikt gaas hekwerk.


Wij bieden aan een compleet gaashekwerk met palen bovenbuis.

Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. Lees meer over gaashekwerk. Representatief, degelijk en economisch geprijsd: dat is het Elreka- gaashekwerk met bovenbuis.


Door de jaren heen heeft dit product zijn kwaliteit, representativiteit en duurzaamheid uitstekend bewezen. In dit pakket vindt u alles wat u nodig heeft voor het plaatsen van een gaashekwerk met bovenbuis. Rasterade ZB gaashekwerk met bovenbuis zorgt voor extra stevighei bijvoorbeeld wanneer de omheining van beplanting voorzien wordt. Met Rasterade RB met bovenbuis én puntdraadhouder kunt u uw gaashekwerk voorzien van prikkeldraad waardoor uw terrein zeer goed beveiligd wordt tegen ongenode.


Wilt u met uw hekwerk overklimmen sterk ontmoedigen? Het Elreka- gaashekwerk zonder bovenbuis is een economische oplossing als u meerdere meters hekwerk op ongelijke terreinen wilt plaatsen. Zo blijft deze afrastering goed op spanning en gaat zij jarenlang mee. Met Orses kunt u alle kanten op.


Basis’ bestaat uit geplastificeerd afrastering gaas en zeer robuuste verzinkte stalen staanders. Als extra optie kan een horizontale bovenbuis het gaashekwerk extra stevigheid geven. De staanders van het gaashekwerk worden om de drie meter geplaatst en tenminste centimeter in de grond geheid. Wij werken met een aluminium puntdraadhouder die gecoat wordt in de kleur van het gaashekwerk , waar de bovenbuis doorheen loopt en de puntdraden aan vastgemaakt worden.


Een optionele horizontale bovenbuis kan het gaashekwerk extra stevigheid geven. Andere opties zijn onder meer een afwijkende gaasdikte en maaswijdte, extra spandraden en rechte of schuine puntdraadhouders op de staanders. Particuliere sector, kleine bedrijven, schone industrie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.