donderdag 30 maart 2017

Ultrasoon muizen

Specialistisch advies nodig? Wij hebben de beste oplossing die er te vinden is. De nieuwste modellen vindt u hier - aangevuld met de unieke technologie van Primrose.


Ultrasoon muizen

Groot aanbod tuinartikelen online! Ja, nu een muizen verjager. Speel nu niet de heilige onschuld nu het kennelijk lief overkomt om je kunt het in een babykamer gebruiken. De insecten en muizenverjager 2is een verjager met een ultrasoon geluid die werkt tegen muizen , spitsmuizen en insecten.


De verjager werkt zowel op batterijen als op het stopcontact. Deze insecten en muizenverjager is helemaal in te stellen. U kan er voor kiezen om het apparaat muizen te laten verjagen of insecten. Als je meer informatie heeft over ultrasoon geluid en het effect op mens en dier dan verneem ik dat graag van je. Om een muis daar diervriendelijk naar buiten te jagen zijn er een aantal mogelijkheden voor.


Ultrasoon muizen

Ultrasone muizenverjager - Heb je last van muizen ? Dan zijn muizenvallen en gif niet altijd de beste oplossingen, omdat je huisdieren hebt die bij het gif kunnen. Met deze ongediertestekker verdrijf je de muizen op milieu- en diervriendelijke wijze, met ultrasoon geluid en een elektromagnetisch veld. Hij zette het geval niet permanent aan, zo kon je ook goed zien dat het werkte. Tegen muizen , ratten en de meeste kruipende insecten. Simpel in het stopcontact steken en.


Deze val sluit de muis op, waarna jij het dier weer kunt vrijlaten in de natuur. Vervolgens kun je de verjager inzetten, om de muis voorgoed uit de buurt te houden. Ultrasoon betekent dat het geluid een dusdanig hoge frequentie heeft dat het voor mensen niet.


Hebt u muizen in huis en wilt u ze bestrijden met een muizenval, muizengif, muizenkorrels? Wilt u ze verdrijven door ultrasoon geluid? Of wilt u ze vangen om ze terug in de natuur te zetten, ver van uw huis? Er zijn veel producten tegen muizen op de markt.


Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken. Het grootste assortiment aan ultrasone verjagers tegen katten, op voorraad.


Het met geluid muizen verjagen met een ultrasone muizenverjager is niet waarneembaar voor mensen en huisdieren. De Nature-ratten- en muisverjager met ultrasoon geluid is een goede oplossing om knaagdieren uit uw huis, tuin of tuinhuis te verjagen. U sluit het ultrasonische apparaat aan op een stopcontact. Vervolgens produceert het apparaat ultrasone geluiden van tot 40kHz die muizen , ratten, maar ook insecten verjagen. Mensen horen deze geluiden niet.


Dankzij ultrasoon geluid kunnen muizen en ratten makkelijk verjaagd worden. Benieuwd hoe je je huis kunt beschermen tegen muizen en ratten? Ultrasoon geluid (ook ultrageluid genoemd) is geluid met een dergelijk hoge frequentie dat het menselijk oor het niet kan horen. Deze geluiden beginnen bij zo’n KHz en kunnen oplopen tot 8MHz.


Ultrasoon muizen

Bij MHZ stopt de gehoordrempel van de mens. Je verjaagt de muizen uit je leefomgeving, omdat dit geluid heel vervelend voor de dieren is. Wel of niet ultrasoon geluid gebruiken? Er zitten een aantal voordelen en nadelen aan het werken met ultrasoon geluid. We lichten hieronder de voor- en de nadelen toe.


Muizen horen dit ultrasoon geluid wel. Elektrische ultrasone verjager. Verjaagt kleine knaagdieren ( muizen , spitsmuizen) maar eveneens geschikt voor het verjagen van vlooien, teken, motten, spinnen en kruipende insecten. Ultrageluid of ultrasoon geluid is geluid waarvan de frequentie te hoog is om gehoord te worden door het menselijk oor.


Het ultrasone geluidsgebied begint vanaf ongeveer 20. Hz) en loopt tot 8miljoen hertz (8MHz).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.