woensdag 22 maart 2017

Becx tuinmachines

Becx Machines is expert op het gebied van grootschalig machinaal snoeien en het bestrijden van onkruid. STIHL 2Airmec ASPEN Greentiller GS Speedy-Rain TERRAZZA AKO Alitrak ALKO Amevo Anssems AVR Bayerwald Becx Machines BGU Billy Goat BIOflame Blåkläder BOMAG DIRKS Dunlop EarthWay ELIET FELCO Fort Gamo GMT Grisport HaVeP Hitachi HONDA Kooijmans Kubota K-vagnen Little Jumbo Majestic. In onderstaand productoverzicht staat het hele Becx Machines assortiment en kunt u selecteren op soort machine. Indien u na het bekijken van deze website meer informatie wilt over de machines, kunt u altijd contact met ons opnemen.


Het RD-team is continu bezig met het doorontwikkelen en vernieuwen van het productaanbod.

Algemene Verkoopvoorwaarden Alle genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en tikfouten. Becx is verguld met het eerbetoon voor het bedrijf dat hij startte in de schuur achter zijn huis. Inmiddels levert, verhuurt en onderhoudt de firma een breed assortiment aan tuinmachines. Van hakselaars en kantentrimmers tot hogedrukspuiten en generatoren.


Maar ook bladblazers, heggenscharen, motorzagen, grasmaaiers en wat dies meer zij. Logo_Buiten_Gewoon_ Becx _RGB_270X270. Bij BUITEN GEWOON BECX verkopen wij verschillende soorten frezen, van een tweewielige frees waar u achteraan loopt tot aan aanbouwfrezen voor aan uw trekker.


De Becx HS131HR is de een van de nieuwste ontwikkelingen betreffende het machinaal snoeien van heggen.

Door te luisteren naar klanten en ervaring met de HS130HR en HS150HR wordt het snoeien van hagen met deze machine naar een hoger niveau getild. De capaciteit van deze machine is ten opzichte van de HS130HR iets groter. Tot onze klantenkring behoren golfclubs, campings, overheidsinstellingen, hoveniersbedrijven en vele particulieren. Indien u contact wilt opnemen met Becx Tuinmachines kunt u natuurlijk altijd mailen.


RTL7-programma Doe maar Duurzaam. Wij zijn dealer van diverse gerenommeerde merken. Doe maar duurzaam is een informerend programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw.


Openingstijden Becx Tuinmachines B. De Sonman in Moergestel. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten? De vestiging van All Special Products ASP B. Een kijkje binnen bij Becx Tuinmachines Moergestel.


Honda benzine grasmaaiers. Becx heeft speciaal hiervoor de DRHSontwikkeld. Deze dubbele rotator unit heeft standaard een universele CWsnelkoppel-aansluiting.


De rotatorunit is ook uit te rusten met CWof CW30.

De DRHS is geschikt voor alle Becx heggensnoeiers. Meer informatie over hoe het is om bij BUITEN GEWOON BECX te werken. Word vandaag gratis lid van LinkedIn. Bekijk wie u kent bij BUITEN GEWOON BECX , benut uw. Ook kunt u bij Becx Tuinmachines B. Wij bieden daarnaast een ruim assortiment aan tuinartikelen, gereedschappen en aanverwante artikelen.


Neem voor meer informatie contact. Regelmatig heeft Becx Tuinmachines gebruikte machines in de aanbieding staan die gecontroleerd worden op verschillende aspecten. Online veiling wegens bedrijfsbeëindiging Frans Becx tuinmachines waaronder hand en elektrische tuingereedschappen, gazonmaaiers, beregening apparatuur, onderdelen.


Becx tuinmachines in Moergestel is een snelgroeiende onderneming die zich met name richt op verkoop, reparatie, verhuur en ontwikkeling van tuin- en parkmachines. Welkom bij Teeuwen Tuin, Bos en Parktechniek! Het vakkundig adres voor aanschaf, verhuur, lease, onderhoud en reparatie van tuin-, bos- en parkmachines.


Van den Berk Tuinmachines breed assortiment aan Tuinmachines van Top merken. Dealer: Stihl, Viking, Eliet, Husqvarna.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.