vrijdag 10 november 2017

Brandwerende brievenbus

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen. Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct!


In een handomdraai bij u geleverd.

Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Dit zorgt ervoor dat de brievenbus opening wordt afgesloten. De standaard kleur voor de brandwerende brievenbus is mat chroom.


Andere kleuren zijn op aanvraag echter ook leverbaar. Bij brand schuimt de strip op zodat de doorgang van vuur voorkomen wordt. BRANDWEREND EN ROOKWEREND BRIEFPLAAT COMBINATIE.


De brievenbussen zijn voor verschillende deurdiktes verkrijgbaar. De uitvoering van de binnen en buiten brievenbusklep is divers en aan wensen van de ontwerper aan te passen.

Kwaliteit is overtuigend: u kunt voor het beschermen van uw persoonlijke gegevens, de documentenkast, de brandwerende kluis, de hotelkluis, de meubelkluis, de muurkluis( inbouw), de inbraakwerende kluis, de data- en computerkluis vinden. Daarnaast hebben we de wapenkluis voor lange- en korte wapens en de munitiekast. Onze firma heeft een kogelwerende brievenbus ontwikkel waarvan het inox front exact dezelfde afmetingen bezit als het front van de nachtkluis -buitenuitvoering- zodanig dat deze twee schoon naast elkaar in de gevel zouden passen. Een brandwerende kluis is zo gemaakt dat het de hoge temperaturen bij brand moeiteloos aankan. Hoelang de spullen beschermd zijn tegen bran verschilt per kluis.


Soms is dat minuten, maar het kan ook zomaar op lopen tot uur. Altijd de beste deal voor jou. De brandwerende kluizen van kluizenwinkel. Shop direct online op beslist. Alle merken voor de laagste prijs.


Meerdere aanbieders online. Zie hier laagste prijs online. Tot goedkoper via kiesproduct! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. De bedoeling van een brandwerende kluis is het beschermen van uw waardevolle spullen tijdens een bran maar welke norm is dan voldoende? U zou al snel zeggen dan moet ik minsten een minuten brandwerend certificaat hebben op mijn kluis!

Nou zo simpel is het helaas niet, staat de kluis op een betonnen vloer? Brievenbus Standard Brievenbus Superior 3. Exclusief bij Seals Solutions de universele brandwerende Seals buiswrap voor het brandwerend afwerken van kunststofleidingen in brandwerende wanden en vloeren met een dikte vanaf 1mm. Plaats aan beide zijden van de wand onze Seals Buiswrap in de ruimte rondom de kunststofleiding en bouwkundige brandwerende wand. Tot overmaat van ramp de brievenbus midden in de nacht dichtgeplakt. Met de Ami brievenplaat binnendraaiend eindelijk weer nachtrust.


Dat kan met een brandwerende kluis. Wat is een brandkluis of brandkast? Een brandkluis of brandkast beschermt uw dierbare en waardevolle spullen bij brand en hoge temperaturen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.