woensdag 22 november 2017

De scheg deventer zwembad openingstijden

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Op zoek naar zwembad deventer? Telefoonnummer, adres en meer!

Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Op deze geweldige locatie waar je ook kunt schaatsen en zwemmen kun je deze vakantie dus ook komen springen, gamen en spelen. Reserveer je tickets online voor slechts € -. Kom recreatief zwemmen in het zwemparadijs Blue Lagoon van Sport- en Belevingscentrum De Scheg en beleef een groot avontuur door de waanzinnige attracties. Sportbedrijf Deventer voert het gemeentebeleid op het gebied van sport en bewegen uit.


Informeer tevens naar de mogelijkheden voor een onvergetelijk kinderfeestje als een echte VIP. Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 1p.p.) en schoolreisje. In het weekend en tijdens feestdagen is de prijs € voor volwassenen en € voor kinderen.

Openbaar vervoer De Scheg ligt naast het NS-station Deventer -Colmschate. Stadsbus stopt bij De Scheg. Bekijk hier de tarieven voor alle activiteiten binnen De Scheg. Naast het zwembad bevindt zich ook een prachtige overdekte schaatsbaan en er zijn mogelijkheden tot squash en fitness. De meest volledige site met ruim 66.


Over Belevingscentrum De Scheg : Wordt het een zwemparadijs of een overdekte speeltuin? Speelpool het grootste overdekte speelparadijs in Gelderland en Overijsse. Ga je met de kinderen naar dit zwembad , dan kun je samen met hen van de glijbanen roetsjen, in het recreatiebad ontspannen of gewoon de noodzakelijke zwemlessen van het zwembad volgen. Zwemparadijs In het zwemparadijs vind je diverse baden, glijbanen, een stroomversnelling en voor de kleintjes is er Pingo’s Island waar zij kunnen spelen met zand en water. Beleef samen een compleet dagje uit!


Aan de rand van Hanzestad Deventer halen kinderen hun hart op in het overdekte speel-en zwemparadijs van ‘Belevingscentrum De Scheg ’. De Scheg in Deventer is het grootste overdekte Sport- en Belevingscentrum in Overijssel. Hier ga je samen met bewoner ‘Dave de Viking’ een spetterend avontuur in zwembad de Blue Lagoon tegemoet. Op deze pagina lees je reviews van Zwemparadijs De Scheg.


Ben je nog aan het oriƫnteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland.

Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Overijssel. Vind hier alle deals in National! Zoek op Infobel andere bedrijven in de. De openingstijden van alle vestigingen van De Scheg in Nederland vindt u op Openingstijden. Deventer , Nederland Recensies en ervaringen van mensen uit de buurt.


Een compleet dagje uit met familie en vrienden. Klik hiervoor op de roze websitebutton. Vroeger was de Scheg een heel leuk, schoon en goed onderhouden zwembad. Daar is nog weinig van over.


Het is smerig, overal liggen haren op de gron slecht onderhouden, en zelfs aan een kinderglijbaan heb ik me open gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.