dinsdag 7 november 2017

Horeca grill apparaat

Bekijk ons gehele keukenapparatuur ssortiment online. Specialistisch advies nodig? Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Een lavasteen grill is de ideale grillplaat voor het bakken van grote stukken vlees!


Door de verstelbare roosters kan het vlees worden gegaard op de juiste wijze.

Al de apparatuur in deze categorie voldoet hieraan en wij hebben al deze professionele horeca -apparatuur om te bakken, te grillen , te braden en te koken voor u op een mooi overzicht gezet. Op deze manier kunt u snel bij het grill of bak apparaat van uw keuze. Het ene gerecht heeft dan aantrekkelijke grillstreepjes, terwijl u de andere grill kunt gebruiken om gewoon iets te bakken. De merken Buffalo, Bartscher en Combisteel zijn toonaangevend op het gebied van de contact of panini grill in de horeca.


Al deze topmerken zijn uiteraard verkrijgbaar bij Horeca Megastore. Grill - apparaten voor professionals. Grillen is een zeer oude manier om vlees (maar ook groente) te bereiden.


Bij het grilleren, grillen of roosteren werd voedsel (meestal vlees of groente) boven een vuur op een rooster gelegd en zo bereid.

Het vuur is tegenwoordig meestal vervangen voor een warmtebron die eenvoudiger te beheersen is. Het voordeel van iets bakken in een contactgrill is dat het ontzettend snel klaar is, doordat het product als het ware tussen de grills geklemd wordt dringt de warmte snel door tot het hele product en is het in een mum van tijd warm en gaar. Onze contactgrills zijn allemaal van goede merken, de grills zijn duurzaam en zullen lang meegaan.


Contactgrills en panini grills. Een contactgrill wordt in de horeca voor verschillende doeleinden gebruikt, zoals tosti’s wafels en panini’s. Schaft u een speciale contact en panini grill aan uit ons assortiment ervoor dat al uw klanten snel en op maat bediend kunnen worden. Het apparaat is geschikt voor propaangas en voorzien van een thermokoppel, elektronische ontsteking, gasslang en drukregelaar.


Optioneel kunt u beide kanten van de grill voorzien van een zijblad. Zo vergroot u uw werkruimte aanzienlijk. Een grill vormt een ware toevoeging aan je traditionele keuken en biedt veel extra mogelijkheden om maaltijden te bereiden. Voeg een grill toe aan je apparatuur en je weet zeker dat je hier geen spijt van krijgt. Naast een fornuis en een oven helpt ook een grill je heerlijke gerechten voor te zetten aan je gasten.


Altijd de scherpste deals in professionele horeca , keuken en catering apparatuur! Levering binnen - uur ︎ Gratis verzending. Profiteer van minimaal XXLhoreca korting op al onze enkele panini grills ! Na intensief gebruik van de contactgrill kan het erg snel vuil worden, waardoor het moeilijker wordt om het apparaat snel en gemakkelijk te reinigen.


Ruime keuze tuinartikelen online.

De uitstraling van deze apparaten zijn dan ook modern en exclusief. Hierdoor passen ze in elke horeca keuken thuis. Wij verkopen tosti apparaten waar tegelijk meerdere tosti’s mee voorbereid kunnen worden en van de meest spraakmakende merken van dit moment. De grills hebben een korte opwarmti. Lekker groot oppervlak om te grillen.


Verder is het apparaat snel op. Het keukengerei is perfect voor de horeca ,. Horeca tosti apparaten en toast apparaten bij Horecastyle. Om goede tosti’s te maken heeft u een deugdelijk tosti apparaat nodig. Bij Horecastyle vindt u meerdere design tosti en toast apparaten. Het assortiment professionele tosti-ijzers is bijzonder breed dus u vindt altijd het voor uw onderneming geschikte exemplaar.


Een tosti-ijzer is een onmisbaar product voor uw professionele keuken. Vul deze aan met een contactgrill of panini grill en u maakt hiermee de allerlekkerste broodjes en sandwiches. Voor het roosteren van sneden brood gebruikt u een conventionele broodtoaster of een grilltoaster. Voor veelvuldig gebruik komt een conveyortoaster van pas die uw broodjes aan de lopende band roostert. Ook vindt u hier tosti- apparaten voor het bakken van sandwiches en boterhammen.


Voor het grillen van bijvoorbeeld steaks, vis en groenten bieden wij u verschillende opties professionele grills. Of een salamander grill van Buffalo is zeer praktisch voor het snel grillen , warmen, gratineren en toasten in drukke keukens. Deze zijn zowel werkend op gas als op elektra verkrijgbaar.


Het spit waar het vlees aan zit draait rond. We hebben exemplaren die alleen van onder aangedreven worden, maar ook shoarma grills waarbij van boven en van onder een motor zit. A-merk horeca keukenapparatuur.


Alle denkbare apparatuur benodigd in de horeca kunt u vinden in de webshop van XXLhoreca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.