woensdag 15 november 2017

Barrelsauna

Barrelsauna

Onze cabines kunnen op vrijwel elke plek binnen en buiten huis geplaatst worden. Dezelfde kwaliteit, maar goedkoper! Van hele badkamer tot onderdeel. De beschikbaarheid van Western Red Cedar voor barrelsauna ’s, podsauna’s en hottubs is momenteel zeer beperkt, dit heeft een direct effect op de prijzen van het ruwe red cedar. Door deze marktwerking bestaat de kans dat ook wij niet ontkomen aan het verhogen van onze prijzen.


Barrel sauna kopen bij Barrelsauna. Bekijk nu onze actie en profiteer van de laagste prijzen! Voor een volledig waterdichte barrelsauna , is de montage van een dakbedekking noodzakelijk!


We leveren daarvoor bijpassende bitumensingels, of wenst u een luxere uitvoering, dan hebben we daarvoor het designdak ontworpen, elders op de site te vinden. De barrelsauna ’s zijn vakkundig met de hand gemaakt en bestaan uit zorgvuldig gekozen FSC hout. Het heeft de vorm van een wijnvat.


Barrelsauna

Deze sauna is in verschillende afmetingen te krijgen en past hierdoor op ieder oppervlak. Luna sauna Als je op zoek bent naar een moderne en unieke outdoor Red Cedar sauna, dan heb je de sauna gevonden! De ronde tonvorm van de barrel is een aanwinst voor iedere tuin. De vorm van een barrelsauna is uniek en zal niet misstaan in uw tuin.


Genieten wordt op deze manier een heel nieuwe ervaring. Bij Azalp zijn buitensauna’s zeer scherp geprijsd en worden ze gratis bij u bezorgd. Geschikt voor 4-personen met portiek met zitplaatsen en kleedruimte, inclusief dakshingles en accessoires. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om de barrelsauna uit te breiden met verschillende opties zoals een houten deur, glazen achterzijde of kleinere raampjes. Wanneer u een barrel sauna heeft gekozen uit ons assortiment, heeft u de keuze om deze als prefab bouwpakket te laten komen.


Een barrelsauna is een buitensauna in de vorm van een ton, voorzien van ligbanken en een saunakachel. Standaard wordt in de barrelsauna gewerkt met een elektrische oven maar ook een houtkachel behoort tot de mogelijkheden. Hier zal u alle info vinden over onze eigen geproduceerde buitensauna of thuissauna. Een breed aanbod en gratis bezorgd! Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Inclusief Ontbijt, dagen Wellness en Kerstmarkt tickets! Bent u van plan om een barrel sauna te kopen?


Barrelsauna

Een saunaton of tonsauna is een uitstekende keuze voor buiten in uw tuin. Naast dat het zitten in een barrel erg fijn en aangenaam is, ziet het geheel er ook nog eens mooi uit. Kunt u uw maat barrel sauna nergens vinden of wilt u graag iets aanpassen aan een van onze bestaande saunamodellen? Wij kunnen naast het maken van deze basismodellen ook op maat gemaakte sauna’s leveren. Eigenlijk is alles mogelijk!


Het bespaard ook nog eens energie. Het hout waar de barrel sauna van gemaakt is blijft zonder behandeling goed in conditie en heeft een antiseptische werking. De barrel sauna is leverbaar met een elektrische of houtgestookte saunakachel. Het principe van een barrelsauna bestaat al lang. Alpha Wellness Sensations komt nu met een wel heel innovatief model van de barrelsauna.


Een goede buitensauna hoeft niet veel geld te kosten wanneer u deze bij Azalp bestelt. Vragen over de aankoop van uw sauna? Uw adres voor haardhout en zweedse fakkels.


Welkom op de site van Haardhout Ferwert. Wij zijn een bedrijf dat zich bezig houdt met de verwerking en verkoop van o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.