donderdag 9 november 2017

De doorstroom

De keuze uit goede doelen is onbeperkt en daarnaast kan je ook kiezen voor een lokaal goed doel of vereniging zoals het dierenasiel, een sportclub, een scouting, een gehandicapte dansschool, een theater gezelschap, etc. Direct bij inbreng worden gedoneerde spullen voorzien van de naam van de begunstigde. Ons motto is dan ook: Direct aan de slag!


Op onze vestigingen in Amersfoort en Hilversum ben je van harte welkom voor een gesprek. Je hoeft geen afspraak te maken.

Spullen die wij niet kunnen verkopen in de winkel kunnen wij helaas niet aannemen, dus sorteer uw spullen voordat u een ritje naar ons maakt. Het wordt zeer gewaardeerd om geen spullen achter te laten als wij niet aanwezig zijn! In de week na koningsdag nemen wij geen kleingoed aan!


Uiteraard werken wij hierdoor automatisch mee aan het verminderen van de afvalstroom. Dat waren de laatste jaren waarin studenten binnen het oude stelsel van studiefinanciering met recht op een basisbeurs konden beginnen aan een studie. De openingstijden van de kringloopwinkel vind je hieronder. Ontdek meer leuke winkels in Eindhoven.


Het jongerenproject kun je zien als een brug tussen school en (vrijwilligers)werk of dagbesteding.

Je kan er daarom ook van alles tegenkomen! Alledaagse dingen vanaf €tot gebruikte luxe, duurdere artikelen voor een fractie van de nieuwprijs. Wij vinden het belangrijk dat deze jongeren de ruimte en mogelijkheid krijgen om zichzelf nog te ontwikkelen en de vaardigheden te leren die zij belangrijk vinden. Competentiemanagement is voor u als HR-manager essentieel.


Hiermee legt u de koppeling tussen de doelen van de organisatie en die van het individuele personeelslid. De eisen voor bepaalde functies worden naast de competenties van medewerkers gelegd. Er wordt niet alleen verkocht voor particulieren, maar ook voor goede doelen, verenigingen en stichtingen. Een doorstroom boiler is ideaal voor vervanger van een geiser. Overgang vmbo-havo Voor de overgang van het vmbo naar havo is op dit moment geen wet- of regelgeving.


Uiteraard wordt er rekening gehouden met de privacygevoeligheid van de leerlinggegevens. Doorstroom en het intern managen van competenties. Vraag geheel vrijblijvend een demo aan of neem contact met ons op. Meer weten over deze oplossing?


Voor de meest uiteenlopende functies, van ongeschoold tot en met academisch niveau. Maak kennis met onze specialisten op onze vestigingen in Hilversum en Amersfoort. Iedereen kan spullen afgeven of (grote spullen) kosteloos laten ophalen en zelf bepalen welk goed doel of vereniging van de verkoopopbrengst krijgt.

Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Eindhoven of kijk in het overzicht kringloop in Noord-Brabant. De regeling Innovatiearrangement stimuleerde regionale samenwerking tussen vmbo, mbo en hbo om de opleidingen in het beroepsonderwijs beter op elkaar aan te laten sluiten. De projecten kregen een innovatiesubsidie om te experimenteren met nieuwe vormen van onderwijs gericht op het verbeteren van, onder meer, de doorstroom in de beroepskolom.


Wat een fijne plek met zoveel bijzondere mensen. De mensen die er werken en die er winkelen, iedereen heeft zijn of haar verhaal. Het mooie is dan ook dat iedereen daar zichzelf kan en mag zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.