donderdag 23 november 2017

Hoe krijg je bedwantsen

GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. Bestel Nu bij ReplaceDirect!


In deze blog leg ik uit waarom.

Zodra je weet waar bedwantsen vandaan komen en hoe bedwantsen zich. Dan is de kans groot dat je via je bagage bedwantsen mee naar huis neemt. Je koffer of rugzak is namelijk de ideale verstopplek voor een bedwants. Dan kan het best eens zijn dat de bedwantsen zich inmiddels via de spouwmuur ook verplaatst hebben naar de naastgelegen kamers. We leggen op onze website uit wat een bedwants is, hoe je de bedwants kunt herkennen en bestrijden.


Natuurlijk laten we ook weten hoe je kunt voorkomen dat je de bedwants in je huis krijgt. Je hebt dan twee mogelijkheden, je gebruikt een bestrijdingsmiddel of stoom.

Binnen een paar weken ben je dan van de bedwantsen af. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, oftewel: hoe weer je de insecten uit je huis? Zorg dat je bij thuiskomst alles direct in de wasmachine doet, bij voorkeur boven de graden. Als je een stoomstrijkijzer hebt dat hoge temperaturen haalt, kun je hiermee je matras strijken.


Het stoom doodt niet alleen de grotere bedwantsen , maar ook de eitjes. Op deze website geven we alle wenselijke informatie over bedwantsen. Wat is de bedwants voor diertje?


Hoe herken je bedwantsen , wat zijn de symptomen, hoe voorkom je bedwantsen en hoe kun je de bedbugs opsporen en bestijden? Afbeeldingen: bedwants met eitje en bedwants op de huid. Begrijp hoe bedwantsen je huis kunnen binnenkomen.


De bedwants begint zijn levenscyclus als eitje. Als jij ergens bent geweest waar bedwantsen voorkwamen kan het gebeuren dat ze met je meereizen. Hoe kun je bedwantsen herkennen? Vooral als je veel reist is het belangrijk om je hotel, hostel of pension waar je verblijft goed te checken op bedwantsen. De kristallen moet je vermalen en vervolgens verspreiden door de hele ruimte waar je last hebt van bedwantsen.


Strooi wat silicagel op je matras, rondom je bed en langs de muur.

Heb je last van bedwantsen in je slaapkamer? Je zult bedwantsen niet meteen zien en de beten zijn lastig te herkennen, maar jeuk, vlekken en bultjes zijn veelal de symptomen en verraden dat deze beestjes in je bed schuilen. Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste. Soms kun je van een bedwantsen beet een kleine, jeukende zwelling krijgen. Hoe je aan bedwantsen als bedpartner komt?


Maar dat is voor iedereen anders. Het kleine beestje behoort tot de parasitaire insecten, die zich voeden met menselijk of dierlijk bloed. Het is belangrijk om bij een verblijf in een hotel van tevoren goed de kamer te controleren op bedwantsen. Bedwantsen zijn een plaag, die de laatste jaren steeds vaker voorkomt.


Check dus goed de naden van het be dekbe kieren, scheuren in de muur, maar ook losgelaten behang en plinten. Vaak sluipen ze mee vanop vakantie. Als je in een BB of hostel hebt gelogeer kan je ze via je kleren of koffer mee naar huis nemen.


Beter voorkomen dan genezen, niet? Let dus zeker op volgende zaken: Zet je reiskoffer of rugzak nooit op het bed op je logeerplek. Je kan ze vooral tegenkomen in hotels, maar weet je hoe je ze herkent en wat je moet doen als je er eentje tegenkomt? Arts-microbioloog Thecla Hekker vertelt hoe je van bedwantsen afkomt.


Je bent net terug van vakantie, je kijkt uit naar een heerlijke nacht in je eigen be maar plots krijg je overal jeuk en rode bultjes. Een mug, een leger muggen? Neen, de kans is groot dat je bezoek hebt van.


De symptomen van een beet van een bedwants zijn meestal mild. Bij ernstige jeuk kan de beetplekken behandelen met een zalf of crème. Probeer er dan één te vangen en stuur deze op naar het Kenniscentrum voor Dierplagen (KAD). Het Kenniscentrum controleert of het echt bedwantsen zijn, en geeft dan advies. Op de website staat hoeveel zo’n onderzoek en advies kost, en hoe je een bedwants moet opsturen.


De beste hoesjes voor de scherpste prijzen bestel je hier eenvoudig en snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.