maandag 20 november 2017

Grandhall premium gt built in

Grandhall premium gt built in

Kies uit producten vanaf € 3400. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Grandhall Premium GT Built tot goedkoper.


Maak heerlijke, verschillende gerechten klaar voor je familie met deze inbouwbarbecue. De geïntegreerde dekselthermometer zorgt er hierbij voor dat je de temperatuur constant gelijk houdt. Met behulp van het warmhoudrek houd je bovendien klaargemaakte gerechten op temperatuur. Neem een kijkje tussen onze barbecues en accessoires! Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ!


Koop nu en betaal pas over dagen! Op basis van de Premium GT inbouw kan ook een Island set samengesteldworden. De Island-elementen met zijbrander zijn namelijk separaat verkrijgbaar.


Grandhall premium gt built in

Wilt u uw Grand Hall Premium GT Built -in voorzien van nog meer kookmogelijkheden? Dan breidt u de inbouwbarbecue eenvoudig uit met deze zijbrander. Op die manier heeft een extra brander voor bijvoorbeeld de bereiding van heerlijke pasta’s en gamba’s. Zo heeft de Premium GT Built -In krachtige branders die je doormiddel van een elektronische drukknop eenvoudig.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze is voorzien van geëmailleerde warmhoudplaat en geëmailleerde roosters. De deuren en kap zijn voorzien van roestvrijstaal materiaal. De Premium GT built -in gasbarbecue is voorzien van een groot kookoppervlak. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Grandhall premium gt built in

Je bouwt hem eenvoudig in je eigen tuindesign! Je kunt ook langskomen in onze showroom in Naarden. Een echte blikvanger in uw tuin! Het model Premium GT Built -in is een stand-alone unit en kan makkelijk op elke tafel of zelf gemaakte buitenkeuken worden geplaatst.


De GT heeft branders met een totale capaciteit van kW. De Elite GTI Built -in is voorzien van RVS branders, een sear brander en een infrarood achterbrander. De Elite Built -in is gemaakt van RVS waardoor die makkelijker schoon te maken is en een langere levensduur heeft. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Meubel inspiratie Design Kwaliteit 75.


Hij is voorzien van twee geëmailleerde gietijzeren grillroosters en één geëmailleerde gietijzeren bakplaat. De gtiis een moderne, krachtige buitenkeuken. De losse zijbrander is speciaal ontwikkeld voor de Premium GT , Maxim GT en Elite GTI built -in barbecues waardoor de mogelijkheden van de inbouw grill nog beter benut worden. GrandHall Premium Built prijzen vergelijken.


Deze zijbrander heeft een krachtige brander kW waarop prima gewokt kan worden. De wok support is gemaakt van gietijzer. Deze Barbecue is perfect om in een houten frame te bouwen, waardoor u een echte buitenkeuken creëert.


Het grootste online assortiment topmerken en jaar ervaring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.