donderdag 16 november 2017

Zwemmen duitsland net over grens

Duitsland is beoordeeld met een 7. Zwemmen in het Duitse grensgebied Voor de liefhebbers van het koele én warme nat heeft het Duitse grensgebied aardig wat bestemmingen in petto! Of het nou gaat om heerlijk ontspannen aan het strand van een recreatieplas, spetteren en spatteren in een buitenzwembad of lekker genieten van een hete whirlpool – hier vind je het allemaal. De grootste en mooiste subtropische zwembaden vind je bij een vakantiepark of bungalowpark (reserveren voor een dagje zwemmen is vaak nodig).


Deze subtropische zwemparadijzen hebben echte beplanting, palmbomen en rotsen.

Geheim over de grens wordt mede mogelijk gemaakt door het INTERREG Va-programma. Genoeg inspiratie voor een dagje zwemplezier net over de grens , een weekendje weg of als hele toffe tussenstop op weg naar je vakantiebestemming. Glijbaan, speeltuin en zwemmen ! Waterparken in Nederland en net over de grens Een waterpark is een pretpark met op water gebaseerde attracties. Denk hierbij aan waterglijbanen, stroomversnellingen en wildwaterbanen. Je zou denken dat je hier een eind voor moet rijden, maar niets is minder waar.


Je hebt genoeg grote waterparken in Nederland of net over de grens. Slechts kilometers over de grens bij Venlo, in het mooie duitse stadje Kempen, biedt de Sauna en waterwereld aqua-sol (Sauna und Wasserwelt aqua-sol) een warm welkom aan zowel sportieve zwemmers, gezinnen als ook saunaliefhebbers.

Het grote zwemgedeelte staat binnen en buiten garant voor veel zwemplezier. Onze bloggers geven je de leukste tips voor een geslaagd. Krijgt u al zin om een duik te nemen?


Op deze pagina geven we een overzicht van zwemmeren in het Duitse grensgebied. Begin vandaag nog met ontdekken! In Nordhorn, net over de grens bij Denekamps zit een top zwembad: Buitenbad Nordhorn.


Het zwembad is perfect voor een zomerse dag! Dit zwemparadijs beschikt over maar liefst 8vierkante meter aan wateroppervlakte. Er is een waterglijbaan van meter, en ook een meter brede familieglijbaan voor heel het gezin. Mocht je navigatie deze straatnaam niet herkennen voer dan ‘Wehrmaate’ als straat in. Kijk voor meer info over Delfinoh op deze website.


Heb jij al zin gekregen om een keer bij Delfinoh te gaan zwemmen ? En keerden na vier dagen voldaan en verkwikt terug! Toen we kwam in oktober werd het Turksbad net verbouwd. Relaxen, zwemmen en stoeien met een geweldig uitzicht over de Bodensee - dat biedt de Bodensee-Therme Überlingen. Meditatieve onderwatermuziek en lichtprojecties in het wellness gebied zorgen voor een exquise sfeer van welbevinden.


Een dagje vakantie in de Tropen, net over de grens in het Duitse Euskirchen, dat kan.

Daar staat onder het motto ‘Mijn paradijs. Het enorme subtropische zwemparadijs met saunacomplex ligt tussen de Eifel en Bonn. Oorspronkelijk heette het park Warner Bros moviepark, maar dat is nu dus verandert naar Movie Park. In de Nederlands-Duitse grensregio tussen Nijmegen en Groningen wacht een wereld aan verrassende ervaringen. Van verborgen pareltjes zoals historische steden en dorpen tot bijzondere burchten: de regio barst van de mooie plekken om te verkennen en ontdekken!


Toerisme Wie zegt dat je voor een vakantiegevoel het vliegtuig moet pakken? Net over de Duitse grens zijn heel veel leuke uitjes te vinden. Kamperen op Campingplatz Wilsumerberge Ost betekent een onvergetelijke vakantie voor het gehele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.