woensdag 15 november 2017

Droogmolen buiten

Specialistisch advies nodig? De webshop voor uw Huishouden. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Grootste aanbod kampeerartikelen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Mmmm, de geur van wasgoed dat buiten gedroogd is: daar houden we van!

En als je eraan denkt hoeveel stroom een droogmolen scheelt, dan geniet je nog eens extra van die frisse geur. Onze slimme en stevige droogmolens maken het allemaal waar. Droogmolen Ben jij ook zo’n fan van de frisse geur van was die buiten op de droogmolen is gedroogd? Je was drogen met een droogmolen heeft vele voordelen.


Zo voorkomt een droogmolen slijtage aan jouw kleding én verbruik je geen stroom bij het drogen van jouw wasje! Kies nu voor een handige droogmolen in het assortiment van. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs!


De frisse geur van buiten gedroogd wasgoe kleding dat langer mooi blijft en een enorme kostenbesparing, daarom kiest u voor een droogmolen.

Ook kunt u bij ons terecht voor een wanddroogmolen, droogrek of roldrooglijn. Brabantia, Leifheit, Garden en andere grote merken. Als je de was buiten wil drogen moet je droogmolen stevig in de grond staan. Dat kan met dit metalen grondanker, beton is overbodig. Stevige verankering zonder beton - Grondanker blijft schoon door afsluitdop - Geschikt.


Zoals de naam al aangeeft, heeft een droogmolen een ronde vormgeving en is deze voorzien van meerdere lijnen om was op te hangen. Droogmolen Topspinner, de kwaliteitsoplossing! Een droogmolen is verkrijgbaar in meerdere drooglengtes.


Weerbestendig - robuuste gelakte stalen armen en een stevige aluminium hoofdbuis (mm diameter). Extra sterk draa met anti-slip profiel. Met de Topspinner Droogmolen kun je de was snel en gemakkelijk buiten drogen, dankzij de soepeldraaiende armen en de kwalitatieve drooglijn. Deze Leifheit droogmolen LinoLift 6is perfect voor het buiten drogen van uw was.


De droogmolen heeft ruimte voor wasmachineladingen en kan snel en eenvoudig worden geopend door het trektouw. De hoogte van de lijnen kan ingesteld worden tussen en meter. Let bij het kiezen van een droogmolen op de grootte van de molen en op het bevestigingssysteem. Heb je een groot huishouden?


Dan kies je een droogmolen met een drooglengte van meter of meer.

Voor een klein huishouden is een kortere drooglengte voldoende. Droogmolens met bodemhuls veranker je door ze te plaatsen in beton. In een handomdraai bij u geleverd. Deze droogmolen heeft een drooglengte van meter en een spanwijdte 295cm. De soepeldraaiende armen en de kwalitatief zeer goede uv-bestendige met antislip uitgevoerde waslijn zorgen voor een ideaal droogresultaat.


Mijn man wil ook nog wel eens een was buiten hangen (maar meestal op zolder) als het mooi weer is op zijn vrije dagen, en de andere was hangt op zolder. Onze nieuwe tuin is echt héél groot. We kunnen de droogmolen zo plaatsen dat we hem zelf niet zien vanuit huis. Het verplaatsen is dus ook niet nodig.


In ons kleine stadstuintje van ons vorige huis vond ik het ook geen gezicht, maar nu we ruimte hebben vinden lijkt het me heerlijk om de was buiten te hangen i. Heerlijk buiten de was drogen met de lift-o-matic droogmolen. Je kunt onze droogmolen in een metalen grondplug in de grond op een mooie, vaste plek in de tuin vastzetten. Als je hem niet nodig hebt, haal je hem hier gewoon weer uit, of je klapt hem enkel in. Maak gebruik van een wasrek in de badkamer, als je de was vanwege het weer helaas even niet buiten kunt hangen.


Op zoek naar een droogmolen of droogrek?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.