woensdag 29 november 2017

Middel tegen duiven

Vergelijk alle webshops en bespaar tot via Kiesproduct! Er als er echt iets is, zullen we de duiven moeten kuren. Maar we hebben het hier over het voorkomen van! Nieuwe Europese wetgeving.


Usneazuur voorkomt luchtwegproblemen en het geel. De belangrijkste problemen bij onze duiven.

Dat klinkt gek, maar duiven hebben een hekel aan sterke en pittige kruiden. Strooi ruimschoots peper op je balkon en de duivenoverlast neemt direct af. Werken deze tips tegen duiven allemaal niet? Een ander middel tegen duiven is een fluitlint. Dit lint span je zo strak dat het een fluitend geluid gaat maken.


Dit geluid kan de duiven afschrikken. Je kunt wering tegen duiven in je tuin plaatsen. Wat te doen tegen duiven op het balkon?

Een populair middel voor vogelwering is staaldraa dat u geheel naar wens kunt spannen om duiven weg te houden. Als het akoestische signaal dat door het apparaat wordt gegenereer constant zou zijn, zou de duif kunnen wennen aan het geluid. Maar de Stop Bird PRO produceert een frequentiemodulatie die verhindert dat de duif zich gaat wennen. Onze klanten gebruiken Stop Bird Pro al meerdere jaren en hebben nog steeds hetzelfde resultaat.


De draden zijn van roestvrijstaal, en elke draad wordt gebogen in verschillende richtingen. De duiven prikken zich aan de draad en kunnen niet meer gaan zitten. Deze zijn makkelijk te plaatsen en zorgen ervoor dat de duiven er niet kunnen landen. Het nadeel is wel dat uw woning al snel op een vesting kan gaan lijken en erg fraai is het natuurlijk ook niet.


Ook is het mogelijk dat de duiven hun poten verwonden bij landingspogingen, dus ideaal is dit middel ook weer niet. Maar probeer er een paar en kijk of het op jouw balkon helpt. Uiteraard kan je niet alle tips toepassen tegen duivenoverlast.


Lukt het niet om de duiven te verjagen van het balkon? Probeer dan een andere tip tegen duivenoverlast. Er is verschillende apparatuur op de markt hoe je vogels kan verjagen met geluid. Duiven verjagen met geluid. Ook bij een goede verzorging kan niet worden voorkomen dat duiven eens luis hebben, maar dat is meestal maar van korte duur.


Luizen en mijten bij duiven De duiven worden bezocht door een tweetal luizensoorten en een drietal soorten mijten. Bekijk hier alle prijzen voor Duifje.

Dus als de duiven veel rond je waterfontein of voordeur zitten, strooi dan wat kaneel, rode hete peper, cayennepeper, peper of knoflook. Gelukkig zijn er wormmiddelen en middelen tegen coccidiose die vrij onschuldig zijn. Vraag voor gebruik van deze middelen advies aan de dierenarts die deskundig is op dit terrein. Regelmatig onderzoek van de ontlasting op endoparasieten is zeer nuttig omdat men aan de buitenkant nooit kan zien of de duif lijdt aan wormen of niet,.


De adeno- en circo-componenten zijn voor andere diersoorten gemaakt, maar in de praktijk hebben we bij duiven duidelijk verbetering gezien. Ook heeft het zin om de duiven voor een tweede maal alleen met paramyxo-vaccin te enten omdat elke vaccinatie op zich al een verhoogde weerstand tegen virussen geeft. Hang netten op onder plaatsen waar duiven nestelen.


Gaas is een veel gebruikt, diervriendelijk middel om duiven op een afstand te houden, omdat het overal gebruikt kan worden en het uitzicht niet verpest. Dek alle plaatsen waar duiven zouden kunnen neerstrijken of broeden af, bijvoorbeeld de ruimte onder airco’s. Biosil is een vloeibaar middel dat bij toepassing geen stofoverlast kan veroorzaken.


Met Biosil vloeibaar bestrijdt u snel en effectief bloedluis bij alles wat veren heeft zoals kippen, duiven en siervogels. Het middel is reukloos stuift niet tijdens het aanbrengen en werkt snel en langdurig. Hoe herken je bloedluis bij een kip? Tegen sommige ziekten kunnen we de duiven door middel van een vaccinatie beschermen. Dat is zo voor de paramyxo en de pokken.


Maar voor Ornithose is nog geen vaccin beschikbaar. En zeker niet voor het Ornithose-complex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.