maandag 27 november 2017

Lariks palen 12x12

Voor een Scherpe Prijs: Bestel nu! Vraag nu een offerte op maat aan! Hout echt nergens Goedkoper! Wij leveren uitsluitend gecertificeerd tuinhout van de allerbeste kwaliteit. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Het heeft onbehandeld een minimale levensduur van tot jaar boven de grond. Douglas hout fijn bezaagd. Geen wonder, de dikte van de palen geven een stoere robuuste look. Wij hebben zowel bezaagde lariks douglas palen voor een aantrekkelijke prijs te koop als luxe glad geschaafde vierkante palen.


Gebruik de trendy lariks douglas palen voor het maken van uw terrasoverkapping, schutting of tuinmeubels. Deze Lariks palen vormen de basis van elke constructie. U kunt ze gebruiken als de basis van uw schutting, schommel of overkapping. Doordat het hout op den duur zal drogen, kunnen er natuurlijke scheuren in het hout ontstaan.


Dit gaat niet ten koste van de kracht van de balk, maar geeft een mooi robuust natuurlijk uiterlijk. U kiest deze maat voor zwaardere overkappingen, tuinhuizen of schuttingen. In ons assortiment vindt u Lariks balken in verschillende soorten, lengtes en afmetingen, waaronder Lariks liggers, Lariks palen en de vierkante Lariks balken 12x12.


Deze balken zijn bij uitstek geschikt voor het bouwen van overkappingen, tuinhuizen en priëlen. Vierkant Palen Lariks douglas palen. Betonpoer antraciet met facetrand 22x22cm.


Toon winkelwagen MENU Toggle navigation. Tuinhout Groningen, uw tuinhout leverancier! Goedkoop tuinhout, vanaf 1euro gratis bezorgd.


We hebben diverse palen in maten en lengtes beschikbaar, zowel fijn bezaagd als geschaafd. Zeer handig zijn de wat dunnere lariks douglas regels. Tevens worden deze palen het meest gebruikt voor een overkapping of veranda. Meestal gebruikt men betonpoeren om de duurzaamheid van de palen te waarborgen. Volg Houthandel van Gelder op social media en blijf op de hoogte van acties, hout en tuinhout aanbiedingen.


Deze douglas paal met een afmeting (kopmaat) van 12xcentimeter is verkrijgbaar in de lengtes en meter. Op dit artikel zit een Levertijd van to 17. Bij de kassa kunt u de aantallen invullen die u wilt.


De trendy Lariks douglas palen gebruik je onder andere voor het maken van een overkapping, tuinmeubelen of een schutting. Je hebt de keuze uit verschillende diktes van de palen. De douglas balk 120x1mm kunt u online bestellen tot een maximale lengte van meter (5cm). Ook als u op zoek bent naar tuinhout palen bent u bij ons aan het juiste adres :Tuindomein.


Deze vierkante 1x 1mm balk is onbehandel. Fijn bezaagd douglas hout 12x€excl. Deze geschaafde tuinpaal is extra zwaar uitgevoerd door de kopmaat van ca. Hierdoor is deze paal ook geschikt voor zwaardere constructieve klussen in de tuin zoals het maken van een terrasoverkapping.


Voor onze scherpe prijzen tuinpalen kijkt u in onze webshop. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Deze houtsoort staat bekend om haar duurzaamhei haar sterkte en om het feit dat ze watervast is. Dit betekent dat larikshout een aanzienlijk langere levensduur heeft in vergelijking tot andere houtsoorten. De palen zijn in verschillende kopmaten en lengtes verkrijgbaar, zodat een ieder vindt wat hij nodig heeft.


Groot assortiment douglas palen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.