dinsdag 21 november 2017

Geisoleerde kantplank beton

Elke dag nieuwe vacatures in de bouw. De nieuwe kantplank van Vebo is kantplank en isolatie in één. Dankzij de gecombineerde functie en het verwerkingsgemak kan de Vebo kantplank een flinke besparing realiseren.


Geisoleerde kantplank beton

Bovendien is dit de eerste kantplank op de markt die écht helemaal naar uw specificaties wordt geleverd! Bezorgen (op de zaak of op het werk) Binnen 1-werkdagen op. De STYROCK kantplank staat voor een arbeidsvriendelijke gevelafwerking ter hoogte van het maaiveld. STYROCK combineert de beste isolatiewaarden met het strakke uiterlijk van beton. De thermische eigenschappen maken STYROCK geschikt voor de huidige en toekomstige isolatie-eisen en zelfs passief bouw.


Kantplanken geïsoleerd JavaScript seems to be disabled in your browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. CEBO GEÏSOLEERDE KANTPLANK. Klik hier om de tekst naar het klembord te kopiëren. Toepassing onder schuifpuien is eveneens mogelijk.


De kantplank vervangt enkele lagen metselwerk en voorkomt het optrekken van vocht. Ook zeer goed te gebruiken voor omkleding van beton en ijzer. Geïsoleerde kantplanken kopen? De geïsoleerde kantplanken kunt u plaatsen onder kozijnen voor een perfect afwerking en het voorkomen van koudebruggen. Wij leveren geïsoleerde kantplanken van de merken Styrock en Styrodur.


De Styrock producten staan voor een arbeidsvriendelijke gevelafwerking ter hoogte van het maaiveld. Styrock combineert de beste isolatiewaarden met het strakke uiterlijk van beton. De goede thermische eigenschappen maken Styrock geschikt voor de huidige en toekomstige isolatie-eisen en zelfs voor passief bouwen. De Productselector is geoptimaliseerd voor gebruik vanaf tabletformaat en groter. Hercules Beton BV, prefab beton , kantplanken , lateien, betonlateien, zelfdragende lateien, samenwerkende lateien, afdekbanden, spekbanden, voorraa raamdorpels.


STYROCK is gemaakt van blauwe Styrofoam of zilvergrijze Xenergy isolatie gecombineerd met een lichtbetonplaat. STYROCK is ongevoelig voor vocht en reduceert energieverlies via de vloer dankzij zijn hoge thermische weerstand. Daarnaast is het verloop van de oppervlaktetemperatuur op de vloer aanmerkelijk gunstiger. Aangezien de werking van beton en metsel van elkaar verschillen adviseren wij u om kantplanken te plaatsen icm een flexibele voeg mortel.


De Kantplank bestaat uit een vlakke vezelcementplaat welke wordt verlijmd op een isolatieplaat. Met de kantplank wordt de fundering geïsoleerd en worden koude bruggen opgelost. De Styrock kantplank is een moderne oplossing voor het isoleren en afwerken van uw gevel ter hoogte van het maaiveld.


Traditioneel zorgt een kantplank voor constructieve ondersteuning van de onderdorpel. Direct op lengte te bestellen en de prijs wordt berekend. Omdat betonnen kantplanken in elke gewenste maat te verkrijgen zijn kun je meteen aan de slag. Mocht u vragen hebben over uw gewenste kantplank of de toepassing daarvan, dan kunt u altijd mailen of bellen met onze klantenservice , wij zitten voor u klaar. Schelfhout is al bijna jaar een gekende producent van geprefabriceerde wanden in industrieel beton.


Duurzaamhei onderhoudsgemak, snelle montage en voordelige prijs zijn onze grote troeven op de industriële, commerciële en agrarische markt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.