donderdag 9 november 2017

Moestuinbak intratuin

Alle moestuinbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinkassen. Het grootste online winkelcentrum. Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz.


Je koopt hem als kant en klaar pakket bij de Intratuin maar je kunt een moestuinbak ook zelf maken. Maak bijvoorbeeld een bak op poten als je niet zoveel ruimte hebt. Dan kun je er ook nog wat spullen onder kwijt. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels.


Moestuin ideeën en tips en DIY van Intratuin. Beginnen met een moestuin of tuinieren in bakken. Heb je geen ruimte voor een aparte moestuin? Gebruik dan een vierkante meter bak of een stuk van je border.


Op zoek naar Hillhout minigarden vierkante meter? Je komt nooit voor niets naar Intratuin. Een andere optie voor een moestuin op je balkon is de vierkante meter moestuin van Intratuin.


Dit is een houten bak, waarmee je overal een moestuin kunt beginnen. Op je balkon, maar ook in een tuin die volledig bestraat is. Ook voor de vierkante meter moestuin geldt: zorg ervoor dat je je plantjes voldoende water geeft. Indeling moestuin, gebruik een zaaikalender en maak een plan met een kalender. Een moestuin aanleggen en inrichten of een moestuinbak.


Met een moestuinbak of kas kweek jij eenvoudig je eigen verse ingrediënten. Of je nu groene vingers hebt of juist helemaal niet: iedereen kan tuinieren met de gebruiksvriendelijke moestuinbakken en kassen van Praxis. Grote of kleine tuin, begane grond of een balkonnetje: voor elke woonsituatie hebben we een geschikte moestuinbak.


Meer informatie Bekijk deze pin en meer op Raised gardens van Kathy Holt. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout, gereedschap en. Je hebt er maar weinig ruimte voor nodig want je maakt gebruik van kleine bakken. Maak je zelf je bak, hou dan in de gaten dat je makkelijk bij elk vak kan komen.


Ben je bijvoorbeeld een beginner, heb je een kleine tuin of wil één van je kinderen graag moestuinieren? Dan is deze moestuinbak met vakken ideaal. Je kan kiezen tussen een vierkante meter tuin of moestuintafel op poten.


Nu was ik eens aan het kijken om een moestuinbak uit hout te kopen in bv. Bij het opzoeken van deze bakken las ik dat er vaak geïmpregneerd hout gebruikt wordt (en dit zou ook het geval zijn bij de Intratuin bakken) en dit zou niet goed zijn voor de plantjes en zelfs mogelijk slecht voor je gezondheid. Je kunt broccoli zaaien tussen maart en augustus. Zorg voordat je begint, dat de bovenste centimeter van je moestuin bedekt is met Intratuin biologische moestuingrond.


Nu is het tijd om de broccolizaadjes in de grond te stoppen. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.