woensdag 14 maart 2018

Afruimwagen

Professionele afruimwagens zijn ideaal voor het serveren, opslaan of afruimen van dienbladen en gastronormbakken. Zo bieden ze de mogelijkheid om veel vaatwerk en bestek in één keer te transporteren. Het totale eigen gewicht van deze wagentjes blijft echter beperkt tot slechts kg. Afgezien van deze kenmerken is een Maxima afruimwagen ook bijzonder wendbaar en eenvoudig te verrijden en te verplaatsen. Op zoek naar keukenapparatuur voor uw horeca bedrijf?


De beste prijzen, topkwaliteit, uit voorraad leverbaar.

Van een standaard afruimwagen tot een custom-made oplossing, alles is verkrijgbaar bij Lagro Waalwijk B. Laat u informeren door onze vakmensen. Alle genoemde prijzen zijn excl. Zie voor meer informatie onze Webwinkelvoorwaarden. Voorkom lange looptijden van uw personeel door een horeca afruim – bestek trolley aan te schaffen.


Een afruimwagen voorkomt onnodig lopen. Nu in de aanbieding van € 24voor € 1700! Bakken voor borden, kopjes. Een horeca afruimwagen met afruimbakken kopen bij XXLhoreca?

Een serveerwagen kopen bij Serveerwagens. U kunt kiezen uit diverse varianten, zoals een afruimwagen , een transportwagen, een serveerwagen RVS, een regaalwagen, een voorraadrek of een bordenrek. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief. Bestel nu aan de laagste prijs Klik hier om contact op te nemen Goed georganiseerde afruimmogelijkheden verhogen de tevredenheid van klanten en.


Koop en verkoop afruimwagen eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Serveer- afruimwagen - JAAR GARANTIE 94(h)x86x54cm. Ga verder met winkelen Bestellen. Speciale prijs € 17Excl.


BTW Normale prijs € 1800. Afruimwagen RVS met bakken. Aan verlanglijst toevoegen Voeg toe.


RVS afruimwagen , Deze RVS afruimwagen van Vogue is van hoge kwaliteit en ideaal voor in hotels, scholen en ziekenhuizen. Wordt geleverd binnen: - werkdagen. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door. Met poedercoating Voor bladen van 4x 3mm Voor bladen, deze worden niet meegeleverd maar worden apart verkocht zwenkwielen, met rem 1mm Capaciteit 150. De meeste serveerwagens zijn ook in te zetten als afruimwagen , toch kunt u bij HorecaRama ook voor een speciale afruimwagen terecht.


In de afruimwagen is plaats voor afruimbakken en daarnaast is er ruimte voor een prullenbak of andere zaken die u wilt vervoeren.

De Maxima afruimwagens hebben wielen, waarvan met rem. De afruimwagen kan tegen meerprijs worden geleverd met: deur uit acrylglas, gerilsaneerde draadkorf voor plaatsing bovenop de afruimwagen , duwbeugel, bovenblad met imperiaal, achterwan bodem of dak (kleur als zijwand) en zijwanden van geperforeerd aluminium plaat. Bij bestelling graag de kleur van de zijwanden opgeven. Bartscher dienblad afruimwagen. Voor opname van dienbladen (370x570mm) of Fast-Food dienbladen (356x456mm).


De dienbladen zijn aan beide zijdes in en uit te ruimen. Deze wagen heeft bijzonder hoge spatwanden als transportbeveiliging voor het bovenste schap. De loopwielen zijn bijzonder stevig bevestigd met viervoudig vastgeschroefde schroefplaten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.