woensdag 14 maart 2018

Overdekt terras

Douglas Overkapping 4x4m - 3. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Bekijk meer ideeën over Terras , Tuin.


Het materiaal dat je zal kiezen voor je overdekt terras , bepaalt de hele uitstraling ervan. Waarom kiezen voor een overdekt terras ?

De toevoeging van een patio aan je huis is vaak mogelijk tegen lage kosten en hoeft ook niet veel ruimte te kosten. Bij dit huis zijn er houten vlonders op een verhoogd terras geplaatst wat goed past bij de stijl van het huis maar die je ook een gevoel geven dichtbij de natuur te zijn. Een overdekt terras geeft een extra beleving aan je woning. In veel nieuwbouwprojecten zie je dit steeds vaker terug.


In verbouwprojecten wordt doorgaans gekozen voor een uitbouw en een overdekt terras. Hier zie je enkele voorbeelden. Houtskeletbouw is de manier van bouwen waar Van Houte Bouw in gespecialiseerd is.


Hout is duurzaam, heeft een snelle bouwtijd en zorgt voor een warme sfeer.

Kies daarom nu voor een overdekt terras bij Van Houte Bouw. Overdekt terras Veel terrassen op de openbare weg zijn voorzien van een overdekking. Die overdekking kan bestaan uit een eenvoudige constructie, maar ook worden gevormd door een tent. Bij Overdekt kunt u terecht voor kwalitatieve terrasoverkappingen.


Wij staan in voor een professionele plaatsing, geven deskundig advies en bieden snelle service. Bij dit overdekt terras zit je heerlijk bedekt en geniet je toch van een mooi uitzicht over de tuin. Het woord veranda en terrasoverkapping lijkt gelijkend maar is toch echt verschillend.


Soms wordt vaak door elkaar gehaald. Het verschil zit hem erin of de overkapping vast zit aan de woning of niet. Voor de helderheid: een veranda zit altijd vast aan de woning en een terrasoverkapping kan evenwel een veranda als een overdekt terras in de tuin. Tevens dient het terras iets te worden opgehoogd door middel van het storten van beton.


De verdere afwerking doen we zelf. Er is een plattegrond beschikbaar en daarop is het overdekte terras te zien, op de doorsnede de dwarsbalk waar het dak op rust. Bij maatwerk kun je kiezen voor een overdekt terras dat aansluit bij de stijl van het woonhuis of juist afwijkend. Als het terras of de veranda aan het huis vast zit of daar dicht in de buurt kies ik er vaak voor om bij de stijl van het huis aan te sluiten. Robuust overdekt terras met bergingsruimte “Mensen willen hier nooit meer weg” In Leusden realiseerde WENZ design een overdekt terras of veranda met bergingsruimte.


Het robuuste ontwerp paste perfect bij de eigenaar, een man alleen met een druk sociaal leven. Welkom Restaurant de Smidse in Hilversum, voor lekkere broodjes, overdekt terras , een prima kindvriendelijk lucnh en diner restaurant.

Helaas het leuke overdekte terras niet kunnen gebruiken, het weer was niet zo. Gelukkig is het huis comfortabel. Een terras wordt voornamelijk gebruikt bij mooi weer.


Men kan er van het weer genieten, maar ze zijn ook geliefd omdat men daar naar voorbijgangers kan kijken. Er zijn overdekte terrassen , soms met straalkachels om ook met. Den Overkant is een horeca accommodatie in Noord-Brabant bestaande uit een eetcafé, multifunctionele feestzaal en een deels overdekt terras met speeltuin. De leukste aardbeienkwekerij van Nederland!


Bezoek ook onze boerderijwinkel met de lekkerste streekproducten, zelfpluktuin, overdekte speeltuin met terras en geniet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.