vrijdag 30 maart 2018

Antraciet kunstgras

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Antraciet kunstgras is een zachte kunstgrassoort dat beschikt over een mosdraadje.

Hierdoor hoeft het kunstgras niet ingestrooid te worden met zand en is het ook uitstekend geschikt voor binnen. Online kunstgras in de kleur antraciet kopen? Koop bij Superkunstgras Vraag direct gratis kunstgras stalen aan Gratis gelegd Vele verschillende kleuren. Deze kunstgrasmatten zijn zowel geschikt voor binnen als buitengebruik. Flower kunstgras is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en is uitermate geschikt voor zowel buiten als binnen gebruik!


Denk eens aan een mooi karpet op uw terras of onder uw loungeset, of fleur uw balkon op met één van de spetterende kleuren. Met zijn luxe uitstraling kan dit antraciet kleurige grastapijt voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden.

We kopen zelf groot in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bij ons kun je dus kwalitatief kunstgras kopen tegen een scherpe prijs! Mocht het te leggen kunstgras langer en breder zijn dan de rolbreedte, dan krijgt u naden welke gelijmd moeten worden. Voor naden tot meter, kunt u onze zelfklevende lijmband 10m gebruiken.


Instrooizand wordt gebruikt ter ondersteuning van vezel van het kunstgras. Creatief met kunstgras in kleur? Vrolijk uw terras, beursstan winkel of schoolplein op met gekleurd kunstgras.


Het voelt erg comfortabel en kinderen zijn er dol op. Ook geschikt voor indoor toepassingen. De garen voelen zacht aan maar is toch zeer sterk. Deze schitterende kleuren zijn uitermate geschikt. Als je geen tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen.


Geef je balkon een zomerse sfeer en kies een mooi stukje kunstgras. Je hoeft niet meer de saaie balkonvloer te zien. Er zijn verschillende soorten gekleurd kunstgras verkrijgbaar.

Met deze verschillende kleuren kunstgras kan je oneindig veel combinaties en variaties maken om zo een unieke sfeer te creëren. Ideaal als sportveld en speelplein. Vraag online een vrijblijvende offerte aan. Prijs: € - per stuk, Goedkoper dan een normale 8x20x1opsluitband. Dit is bedoeld om het kunstgras op te plakken.


Deze banden zijn ook te gebruiken langs een oprit. Dit extra dikke drukverdeeldoek wordt ónder het kunstgras gelegd indien er sprake is van een zand. Grastapijt „Farbwunder antraciet “ Als je op zoekt bent naar een goedkope alternatieve voor echte gazon die gemakkelijk te onderhouden is, dan moet je een grastapijt uitproberen. Op de balkon, in de wintertuin of in het bereik van een pool – de kunstrasen-tapijt in antraciet ziet er overal goed uit en is heel robuust.


De voordelen van kunstgras Of kunstgras nu gekleurd is of niet, de voordelen ervan reiken ver. Levensecht gras Het grote voordeel van kunstgras is dat het er écht uit ziet: de kunststof die voor kunstgras wordt gebruikt is op die manier gevormd en gekleur dat het lijkt alsof je tuin met écht, gezond gras is bedekt. Het gras maaien, verticuteren en bemesten behoren voorgoed tot de verleden tijd.


Maak kennis met onze soorten en lees al onze informatie over kunstgras. Met de poolhoogte van kunstgras bedoelen we de langste sprieten in het kunstgras. Lees meer over het kiezen en leggen van kunstgras op deze pagina.


Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.