maandag 12 maart 2018

Kunstgras vloerbedekking

Kunstgras: dé uitkomst voor balkon, terras of tuin. Is het gras groener bij de buren? Soorten kunstgras op Beslist. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Met dit universele grastapijt met een lengte van 400cm en een breedte van 200cm creëer je dat tuin gevoel op je balkon. De voordeligste vloerbedekking online!

Gekleurd naaldvilt tapijt als vervanger voor kunstgras op balkon. Door de nopjes heeft het een goede waterafvoer en werkt als antislip. Ook als buitentapijt voor. Dé groothandel speciaal voor particulieren! Door onze kennis en ervaring te combineren met de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen zijn wij één van de grootste spelers in de vloerenmarkt.


Het is misschien niet de meest voor de hand liggende soort tapijt in huis, maar toch is het mogelijk om kunstgras in de kinderkamer te leggen. Dit kan juist een hele creatieve en speelse look geven aan de kinderkamer. We zijn een gespecialiseerd bedrijf in het adviseren en leggen van kunstgras , PVC en laminaat vloeren.

Europese producties, waarbij de kwaliteit altijd centraal staat. U kunt vele jaren genieten van prachtig groen gras, met als groot voordeel het weinige onderhoud hierbij. Met de poolhoogte van kunstgras bedoelen we de langste sprieten in het kunstgras. Dit is gemiddeld 35mm, maar korter is ook mogelijk, bijvoorbeeld 20mm. Lees meer over het kiezen en leggen van kunstgras op deze pagina.


Bij GAMMA bieden we je grastapijt aan, kunstgrastegels en kunstgras op maat. Er zijn veel kunstgras aanbieders, maar waar wilt u nu het beste én voordeligste kunstgras kopen? Kom langs bij onze vestiging in Genemuiden en kies uit een uitgebreide voorraad kunstgras. Laat u ter plekke adviseren door onze ervaren medewerkers. Voel en ervaar ons kunstgras in onze showtuin.


Nooit meer problemen met uw gazon, dankzij het goedkope kunstgras van kunstgras -grastapijt. Vloerbedekkingen: de optimale bodembedekking voor uw training. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment.


Hoe verwerk je kunstgras in huis? Maar wist je dat kunstgras eigenlijk ook een soort tapijt is? Het speciale kunstgras voor evenementen en beurzen is één van de meest producten bij GJ Floors.

Niet alleen vindt u bij ons het kunstgras dat past bij de stijl en de sfeer van uw beurs of evenement, ook bent u bij ons verzekerd van een grastapijt dat voldoet aan alle huidige veiligheidseisen. Er is een tijdje geweest dat het tapijt als vloerbedekking wat minder populair was. Toch is tapijt weer terug van weg geweest en daardoor de meest gebruikte vloerbedekking in ons land.


Men gebruikt de term tapijt wanneer de vloerbedekking wordt bedoeld die de hele breedte van de kamer bedekt. Evenals projecttapijt welke ook kamerbreed wordt gelegd. Drukverdeeldoek wordt gebruikt voor onder het kunstgras. We kopen zelf groot in, waardoor we een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garanderen. Bij ons kun je dus kwalitatief kunstgras kopen tegen een scherpe prijs!


Je hebt kunstgras in verschillende soorten en prijsklassen. Van kunstgras dat geschikt is voor een balkon of terras, tot kunstgras dat getest is volgens FIFA-normeringen en ideaal is om een potje op te voetballen. Wij adviseren u graag over de aanschaf en aanleg van natuurgetrouw kunstgras en over het onderhoud van kunstgras.


Buitentapijt of (gekleurd-) kunstgras leggen op uw balkon of dakterras is voor ons geen probleem. Grastapijt vloerkleden en vlak geweven tapijt van PP garen zijn op maat leverbaar eventueel met een outdoor band afwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.