woensdag 21 maart 2018

Aquarena emmen kinderfeestje

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u informatie over kinderfeestjes ? Gratis ZwemApp Altijd en overal beschikken over onze tarieven, openingstijden, lestijden en nieuws? Neem al je vriendjes mee en ga met zijn allen van de glijbaan en doe een wedstrijdje wie het hoogste komt op de klimwand.


Wij zorgen natuurlijk ook voor lekkere snacks en drinken. Dit feestje gaat sowieso scoren!

Wil je meer weten of gelijk reserveren? Reviews Altijd genoten met kids ook de verjaardagen zijn daar top. De inschrijfkosten van de zwemlessen zijn € 1(inclusief toegangsbandje) en vallen buiten de kosten van de pakketten.


Tijdens de inschrijving betaal je het inschrijfgeld gelijk worden afgerekend en komt bovenop de pakketkosten. Kom zwemmen in het grootste en leukste zwem- en golfslagbad van Emmen ! De dag vliegt voorbij, zodat u vast en zeker snel nog eens terugkomt. Ben jij binnenkort jarig en wil je een onvergetelijk feestje vieren? Kom naar WILDLANDS voor een werelds avontuur!


Reis in één dag door de jungle, de savanne en het poolgebied.

Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en maak een spectaculaire rit in de achtbaan Tweestryd. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Er vinden in deze eerste openingsweek allerlei feestelijke activiteiten plaats, zoals zeemeerminzwemmen, duikclinics, glijbaanrace en een klimwedstrijd. Ook kan je gratis een Aquasport les komen doen. Erg leuk zwembad en ook nog eens heel betaalbaar.


Het sympathieke is ook dat ze gratis zwembandjes, speelgoed en dergelijke te leen hebben. Vanaf jaar kunt u uw kind opgeven voor A-les. De A-lessen worden gegeven aan kinderen vanaf jaar.


Ik ben ontzettend trots op wat hier nu staat, zei wethouder René van der Weide bij de opening. Aquarena in Emmen haar deuren. Er is enorm hard gewerkt en dat is te zien. Volgens de gemeente Emmen is het stroomverbruik vier keer lager dan het oude zwembad. Tevens organiseert Pottenbakker Bareldo originele en creatieve kinderfeestjes , vrijgezellenfeesten en andere groepsactiviteiten.


Mijn pottenbakkerij staat garant voor kwaliteit, zowel wat betreft de producten alsook de diensten. Neem een kijkje op mijn site en wellicht zien we elkaar terug in de leukste pottenbakkerij van Emmen en omstreken! EMMEN - Wie had verwacht volgend jaar een duik te kunnen nemen in het nieuwe zwembad in Emmen , komt bedrogen uit. Het zwembad aan het Stadionplein in Emmen zou op september de deuren openen voor het publiek, maar dit werd uitgesteld omdat het bad een maand later werd opgeleverd dan verwacht.


Hierdoor is ook de planning opgeschoven van de gemeente Emmen , die de tijd wil nemen om het bad eigen te maken en uitgebreid te testen. Lekker je verjaardag vieren in het Veenpark!

Je wordt vanaf 13:uur verwacht. Bij de bakker kun je met je verjaardagsgasten je eigen brood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.