dinsdag 20 maart 2018

Thuja smaragd prijs

Haagplanten, zo bij u thuisbezorgd. Binnen werkdagen geleverd. De Haag niet zelf planten? Niet geheel duidelijk welke haag? Vraag gerust een offerte aan.

Levensboom voor veel privacy. Voor 22:bestel morgen in huis. Zoals alle haagconiferen is hij winterhard. Smal piramidaal groeiende conifeer. Hij groeit rustig en smal omhoog.


Snoeien kunt u het beste in de maand juni. Wat zijn de specifieke kenmerken van deze conifeer? Heldergroene kleur Groenblijvend Winterhard Smal opgaande vorm.

Het planten van de conifeer thuja smaragd. Boven de kunnen er per strekkende meter. Dit soort conifeer word geleverd met kluit. Dit is beter voor het aanslaan van de struik. De thuja smaragd kan het hele jaar door geplant worden.


Tot 1dagen kosteloos retour. Werkt geweldig als een decoratieve haagplant. Deze sterke boom heeft een conische groei gewoonte en aromatisch blad. De Nederlandse naam is levensboom.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor prijs smaragd. Resultaten van zoekmachines! Smaragd groeit op vrijwel iedere bodemsoort. Hij Is groenblijvend in de winter, dus zeer geschikt tegen inkijk van de buren, of de straat. Hij is in alle hoogte beschikbaar, en zeer geschikt voor meer prive in de tuin.


Wij leveren kwaliteit voor de beste prijs. U vindt het complete assortiment in onze webshop.

Zo combineren wij goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijs. Deze haagplant heeft een mooie smaragdgroene kleur en groeit in een kegelvorm. Door zijn compacte dichte groei is deze soort zeer geschikt voor een haag. Deze conifeer hoeft u bijna niet te snoeien door zijn relatieve langzame en compacte groei. De eerder genoemde soorten zijn soorten die nog relatief klein blijven.


De bekendste telg van deze groep is de Thuja occ. Er zijn maar weinig coniferen die houden van een natte grond en de thuja is daarop geen uitzondering. Het is een sterke coniferensoort met een smallere, kegelvormige groei. Mail en offerte-aanvragen worden wel beantwoord. Er zijn twee families, Thuja plicata en Thuja occidentalis.


De laatste naam betekent letterlijk „westerse Thuja ”, maar gek genoeg groeit deze oorspronkelijk in de oostelijke helft van Noord-Amerika.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.