vrijdag 9 maart 2018

Prijs serre

Altijd zeker van de laagste prijs! Terrasoverkappingen branche. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten.


Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.

Vanaf- prijs basic serre per m incl. De prijs van een serre is afhankelijk van diverse factoren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een simpele, basic serre of juist een luxe serre laten plaatsen. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties. Een prefab serre wordt vaak binnen dag geplaatst.


Daarom bespaar je bij een prefab serre op de arbeidskosten. Bij een prefab serre worden de onderdelen al vervaardigd in een fabriek. Eenmaal op locatie is het alleen nog een kwestie van alles vakkundig monteren en je serre is wind- en waterdicht.

Keuzes die de prijs van een prefab serre. PRIJZEN SERRES , TUINKAMERS EN AANBOUWEN. Om u toch een indicatie van een serre , aanbouw of tuinkamer prijs te geven vind u hieronder een tweetal voorbeelden.


Afhankelijk van hoeveel je uit wilt geven kun je kiezen voor het één of het ander. Een serre geeft je natuurlijk ook standaard meer ruimte zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld in de winter lekker ‘buiten’ te zitten. De eerste gedacht voor het materiaal is meestal hout omdat men al houten kozijnen heeft.


Een houten serre is relatief duur omdat er behoorlijk wat ‘ serre -boeren’ zijn die voor een gunstigere prijs een volledig kunststof of aluminium uitvoering leveren. Hierbij zit alles dan bij bedrijf en die zijn gespecialiseerd in hem snel plaatsen. Wij nemen de tijd voor u en komen uiteindelijk met een mooie serre tegen een mooie prijs.


Vervolgens rolt er een pasklaar concept uit dat wij voor u uit gaan werken. Een serre aanschaffen: ga voor kwaliteit, niet voor de laagste prijs. Een serre bouwen, dat kan je op allerlei manieren met een uitgebreid scala aan materialen. Dat merk je vast en zeker wel als je een kijkje neemt in catalogi van (hobby-) serres. Een glazen of folieserre, vierkant of gebogen, groot of klein.


Oké, de prijzen van een serre zijn dus nogal uiteenlopend. De algemene stelregel luidt: hoe groter de serre , hoe goedkoper de vierkante meter prijs. Loopt u al lang rond met de vraag: “wat kost een serre ? Het antwoord op deze vraag is lastig te formuleren omdat u de kosten van een serre grotendeels zelf in de hand heeft.

Een serre welke in eerste opzicht misschien voordelig is kan slecht isoleren waardoor u later met extra stookkosten geconfronteerd wordt. De flexibele manier om tickets te boeken. Ons annuleringsbeleid is 1 gratis.


Beleef fantastische ervaringen waar je ook heen gaat. Verschillende keuzes die jij als eigenaar van de woning maakt zullen uiteindelijk moeten bepalen wat de exacte kostprijs is die voor een serre aanbouw zal moeten worden betaald. We zetten ook deze keuzes graag nog even voor jou op een rijtje. Omdat serres er in veel verschillende soorten en maten zijn liggen de prijzen nog wel eens uiteen.


De prijzen voor een standaard uitbouw zijn vaak hoger dan die van een serre. Van alle keuzes die je maakt, hebben de afmetingen van je kunststof serre de grootste invloed op de prijs. Reken voor het laten plaatsen van een kunststof serre een gemiddelde prijs van € 1. Ga je voor een serre van groter dan 30m2? Vanaf dit punt vlakt de prijs per maf omdat de vaste kosten niet veel hoger meer worden.


Dakpannen of leien zijn nog andere mogelijke dakbedekkingen voor serres. Vraag hier jouw prijs op maat aan. Aangezien het bouwen van een serre een flinke investering vereist, is het nodig om goed na te denken over de voordelen en nadelen van een serre. Serredak met dakpannen of leien.


Toch geven wij u graag een indicatie van de prijs op onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.