donderdag 15 maart 2018

Muizen stekker

Specialistisch advies nodig? Stekkers van alle merken op beslist. Bekijk ons grote assortiment computermuizen van vele merken.


De Isotronic anti- muis stekker verjaagt muizen uit je huis door het uitzenden van ultrasoon geluid en heeft een bereik van circa m².

Doordat het via de elektriciteitsleidingen gaat kan de stekker ook in andere ruimtes waar de leidingen lopen invloed hebben op het ongedierte. Dit vinden muizen en ratten zeer vervelend en zullen een ruimte daardoor snel verlaten. De verjagers zetten het elektromagnetische veld dat via de elektrische kabels in een gebouw wordt verspreid om in pulserende en wisselende vibraties met wijzigende frequenties. Het is zeer irriterend voor muizen. Muizen verjagen met ultrasoon geluid werkt goed als het zich binnen het gehoorveld van ongedierte, zoals muizen en ratten, begeeft.


Boven plafonds, achter muren en in geïsoleerde wanden dringt het ultrasoon geluid niet goed genoeg door op het ongedierte en zal daardoor niet effectief zijn.

Bestel simpel en snel jouw elektra online. Bij een gebruik van uur per nacht kunt dagen met een flesje doen. De stekker zorgt ervoor dat de muggen niet meer zullen steken en weert muggen uit de ruimte.


Wij hebben veel last van muizen in huis. Nu kun je de muizen verjagen met ultrasone geluiden. Deze geluiden zijn onhoorbaar voor mensen. Wij vroegen ons af of deze apparaten goed werken?


Zag een advertentie waarbij je het ook rustig kunt gaan gebruiken in een baby kamer. Muizen verblijven daar ook graag in tuinkussens, dozen met oude kranten, kleden of andere dozen. Om een muis daar diervriendelijk naar buiten te jagen zijn er een aantal mogelijkheden voor. Muizen uit de tuin verjagen is al een heel stuk moeilijker of haast onmogelijk.


Muizen kunnen veel schade veroorzaken aan allerlei zaken die in huis aanwezig zijn. Bekend zijn de muizen die gaten knagen in het bankstel of hun tanden zetten in het houten meubilair. Dat muizen af en toe door elektriciteitskabels heen knagen is niets nieuws.

Kooi- en kantelvallen vangen de muis leven zodat je die buiten vrij kunt laten. Ga je een kat (poes of kater) aanschaffen gebruik dan geen muizenvergifkorrels meer en ook geen valletjes. Zorg ervoor dat er in huis niets eetbaars te vinden is voor de muizen behalve in de muizenvallen. Muizen bestrijden door muizen verjagen met gebruik van de anti- muizen stekker is een zeer effectieve en diervriendelijke manier van muizenbestrijding. De beestjes worden onmogelijk resistent voor veranderingen in het elektromagnetisch veld.


Het plaatsen van de anti- muizen stekker. Een muis bestrijden met de anti- muizen stekker geeft geen gedoe. Zeer goedkope manier om uw huis, winkel, hotel of magazijn compleet ongedierte vrij te maken. Muizen zijn gek op broo spek, pindakaas en geraspte kaas. Nooit meer muggen, vliegen, muizen , zilvervisjes, kakkerlakken, spinnen, papiervisjes, ratten en andere beestjes om u heen….


Spek en kaas stinken snel, dus die zou ik niet als lokkertje gebruiken, voor je eigen gemak. Een diervriendelijke val met pindakaas werkt heel goed. U kunt via het instellingsmenu van de muis zelf bepalen welke functie of programma u aan de vierde muisknop wilt koppelen.


Als je weet waar de muis altijd zit, probeer hem te betrappen en leg v. Ergononische USB muizen voorkomen RSI klachten U gebruikt een muis door uw handpalm erover heen te leggen. Bij langdurig gebruik kan een standaard muis zorgen voor vervelende klachten aan uw han pols of arm. Voor het bestrijden van houtwormen kies je voor de spray van HGX of de vloeistof van Perfacs. Heb je last van houtworm, dan moet je zonder twijfel snel deze houtworm bestrijden. Denk hierbij aan de bestrijding van vliegen, wespen, slakken en muizen.


Ook voor de bestrijding van andere ongedierte zit je bij GAMMA goed. Ultrasone muizen en ratten verjager voor klein huis. Heb na het gebruik van deze stekker twee dagen geen muis gezien.


Uitwerpselen van muizen zien eruit als zwarte rijstkorrels. Ze liggen langs plinten op de vloer, voornamelijk in de keuken of op plaatsen waar muizen graag komen. Er staan handige tips tussen. Muizen lopen het liefst langs muren en lopen meestal steeds dezelfde veilige route.


Helaas niet allemaal uit te voeren hier. Maar die nemen de muis juist mee naar binnen, om hem of haar vervolgens doodleuk levend los te laten om ermee te spelen. Muizengif is geen optie en een stekker ook niet.


Ik heb twee katten en zou niet willen dat die ervan eten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.