maandag 19 maart 2018

Hengelhoef wildwaterbaan

De Razende Rivier is de wildwaterbaan van Hengelhoef in Houthalen-Helchteren (België). De wildwater is erg heftig, bijna zelfs levensgevaarlijk omdat je vaak wordt onder water gezogen door de kracht van het water. De heftigste wildwaterbaan die ik ooit heb gedaan! Deze glijbaan sluit tijdens de golven in het golfslagbad. In Bourgondisch België is van alles te zien en te beleven!


Vanaf het park loop je zo het domein Hengelhoef op, met mooie waterpartijen en prachtige natuurplaatjes.

Het grote subtropisch zwemparadijs op het park staat garant voor een hele dag vol vermaak. Zwemparadijs Hengelhoef in het kort. Vakantiepark Hengelhoef heeft een uitgebreid subtropisch zwemparadijs met vele faciliteiten voor eindeloze waterpret en ontspanning voor jong en oud. Welkom bij Zwemparadijs Hengelhoef.


Voor jong en oud biedt Hengelhoef voor zowel binnen als buiten alle benodigdheden voor een dagje uit. De grote recreatieplas zorgt buiten voor veel plezier en ontspanning en binnen vind je het prachtige subtropisch zwemparadijs. Op deze pagina lees je reviews van Subtropisch Zwemparadijs Hengelhoef.


Ben je nog aan het oriënteren?

Vergelijk dan accommodaties in België. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Limburg (België). Verder zijn er creatieve animatie activiteiten en feesten. Het is gezellig druk met veel gezinnen met kinderen.


Is het buiten koud en kil? Zoek dan de warmte op in het subtropisch zwemparadijs. Maak plezier in het golfslagbad of ga voor een spannende rit op de wildwaterbaan. Het zwemparadijs is ook zeer geschikt voor mensen die even op adem willen komen.


Het subtropisch zwemparadijs op vakantiepark Hengelhoef is een echte topper, met waterkanonnen, golfslagbad en een buitenzwembad. Supergaaf is ook de wildwaterbaan de ‘Razende Rivier’, de reuze waterglijbaan ‘Tornado’ en de familieglijbaan ‘Splash’. Dit maal de beurt aan Hengelhoef met de wildste wildwaterbaan die ik ken!


Oostappen Zwemparadijs Hengelhoef. Het was goed druk in het bad en er waren hier en daar wat verbouwingen. Ziet er netjes uit en het was ook wel hoog nodig. Dit zijn de treden naar de glijbaan: Splash! Breng uw vrije tijd door in het subtropisch zwemparadijs of aan de waterplas.


De natuurrijke omgeving nodigt u uit om een heerlijke boswandeling te maken.

In de omgeving van het park liggen diverse pretparken, musea en leuke steden. Een dagje uit voor groot en klein, denk dan aan Bobbejaanland. Daarnaast is er een indoor speelpaleis en zijn er diverse sportmogelijkheden en speeltuinen. Zwemmen: Er is een geweldig subtropische zwemparadijs met o. De vele faciliteiten waaronder Het Mega Subtropisch Zwemparadijs dat bekend is om een imposante wildwaterbaan , staan garant voor veel vakantieplezier! Op het park is een subtropisch zwemparadijs met waterglijbanen, wildwaterbaan en golfslagbad.


Raas van de spectaculaire razende rivier. Het zwembad is geweldig leuk met diverse glijbanen en een wildwaterbaan. Veel gezinnen hebben al erg veel waterpret beleefd op onze parken.


Je kunt hier makkelijk een hele dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.