donderdag 29 maart 2018

Tropical island zwembad

Ergens anders goedkoper bel ons. De goedkoopste last minutes. Boeken met laagste prijs garantie! Bestel Zwembaden online bij Leen Bakker. Ontdek ons ruime assortiment!


Meer dan 1leuke woonwinkels.

Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Het grootste overdekte subtropische zwemparadijs van Europa. Tropical Island Resort Duitsland! Het belevingslandschap kunnen gasten die overnachten uur per dag benutten.


Het is eigenlijk de betere versie van center parca maar dan onder een dak. We hadden ook een kamer geboekt en die was ook prima. Dat wordt volop ontspannen aan de rand van het regenwoud! Krausnick en geclassificeerd als van bij TripAdvisor.


Ook voor de kinderen zijn hier talrijke faciliteiten te vinden.

Jong en oud zullen zich hier goed vermaken. Ook een sauna, spa en fitness zijn aanwezig. Bijzonder overnachten doe je hier in een tipi. Rijd in minuten naar Spreewald waar je goed kunt kanoën. Dit kleine plaatsje ligt op ongeveer kilometer ten zuidoosten van Berlijn.


Niet verbazingwekkend als je weet dat er ruimte is voor 8. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment zwembaden. Je vindt hier prachtige binnen- en buiten zwembaden met glijbanen, waar je heerlijk kunt zwemmen. Want dit kindvriendelijke subtropisch zwembad is net zo leuk voor volwassenen. Hier vind je een enorm klimgebied en een softbalarena, lekker schuimballen schieten. Dit is een mega groot subtropisch zwembad met veel water- en wellnessvoorzieningen.


Bekijk de parkfilm en boek! Het terrein van 6mligt midden in de natuur en biedt veel privacy. Het vakantiehuis is tevens voorzien van een barbecue en tuinmeubilair, zodat u lekker kunt genieten van een barbecue of de zon. Wij gingen alleen om te zwemmen. De kosten vielen mij want we kochten een early-bird ticket.


Eventueel een uur extra kopen. Daarna zijn de kosten gelijk aan een dagticket. Ik vind de kosten voor een dagticket.

Ook Potsdam en Dresden zijn niet ver, ca. Jouw nieuwe favoriete Zwembadje kopen? Uit onze beoordelingen blijkt dat gasten enthousiast zijn over het zwembad en het behulpzame personeel. Met maar liefst zwembaden en de vele sportfaciliteiten zullen kinderen zullen zich hier geen enkel moment vervelen!


Relax in de wellness of breng een bezoek aan het centrum van Playa Blanca. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Zin in een strandvakantie?


Gratis toegang tot de tropical islands dome op minuten loopafstand. Bungalowparkje is klein en erg rustig. Weinig Nederlandse gasten veel Duitsers en Polen. Zeer vriendelijke medewerkers van novasol.


Is twee dagen zwemparadijs wat teveel voor jou?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.