woensdag 21 maart 2018

Moderne tuinhuizen met overkapping

Een groot aanbod tuinhuizen geschikt voor iedere wens, portemonnee en tuin! Ruime keuze aan blokhutten en tuinhuisjes. Kom langs in onze showroom!


Moderne tuinhuizen met overkapping

Groot aanbod aan kwalitatieve tuinhuizen tegen de beste prijs. Zeer ruim aanbod tuinhuizen met overkapping. Hoge kwaliteit en gratis geleverd!


Ons assortiment biedt u een ruime keuze in moderne tuinhuisjes met plat dak met of zonder luifel of overkapping. De moderne tuinhuisjes met plat dak uit de Basic en ECO serie zijn met name geschikt voor wie op zoek is naar een modern tuinhuis met plat dak tegen een scherpe prijs met een snelle levertijd. De wanden worden gemaakt in het. Dit moderne houten tuinhuis met overkapping Groningen (ook wel een veranda of een luifel genoemd) is een echte hardloper. Modern tuinhuis overkapping Groningen.


Het tuinhuis is ideaal om bijvoorbeeld als bergruimte te gebruiken en de veranda om heerlijk onder te zitten. Wilt ook zomers bij uw tuinhuis genieten van de lange avonden? Dat kan met een modern tuinhuis met veranda. U kunt lekker onder uw overkapping plaats nemen en genieten. Zie hier een aantal voorbeelden van onze tuinhuizen met overkapping die recent zijn geplaatst bij onze klanten.


Ruim assortiment moderne tuinhuizen. Waar u uw moderne tuinhuis ook voor wil gebruiken bij ons vindt u wat u zoekt. Wij beschikken over een ruim assortiment moderne tuinhuizen , maar wij leveren ook maatwerk. Welk daktype past bij uw tuinhuis met overkapping ? Wilt u een modern of een klassiek model tuinhuis met zijluifel?


In de online shop van QS Gartendeco kunt u verschillende varianten voor het dak kopen. Een tuinhuis met overkappnig zadeldak is de klassieke variant die zijn plaats in elke tuin vindt. Dan kan u ook kiezen voor een modern tuinhuis met een overkapping. Onze moderne tuinhuizen : mooi én praktisch.


Gebruik uw tuinhuis voor de opslag van tuingereedschap, tegelijkertijd is een lounge gedeelte onder de overkapping perfect om van die lange zomeravonden te genieten. Wij hebben een ruim assortiment met overkappingen in alle soorten en maten, bij sommige modellen kunt u nog zijwanden toevoegen aan uw overkapping. Tevens bieden wij modellen met. Steeds meer mensen kiezen voor een tuinhuis met overkapping met plat dak.


Moderne tuinhuizen met overkapping

Het voordeel van een dergelijke blokhut met luifel met plat dak is dat u zowel bergruimte als een overdekt terras heeft. Tuinhuis met plat dak en overkapping. Een plat dak is goedkoper dan een punt dak. Zeer duurzaam, strak, elegant en voordeliger dan u denkt! Bekijk deze kubus tuinhuizen direct online!


Zelfbouw Douglas Overkapping. Wil je meer weten over onze moderne tuinhuizen ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan voor een modern tuinhuis. Vraag onze vakmensen naar de vele mogelijkheden van eiken in combinatie met geïmpregneerd hout en laat je uitgebreid adviseren. We denken graag met je mee over je ideale luxe tuinhuis.


Geen uren meer langs diverse bouwmarkten en tuincentra. Van tuinhuizen en schuttingen tot sierbestrating en grind. Topmerken, passend advies en de juiste service. Met voldoende ruimte voor een loungeset heeft u het ideale plekje om van de buitenlucht te genieten. De bijbehorende berging geeft meer opbergruimte, zodat uw tuinmateriaal veilig en uit het zicht opgeborgen is.


In ons assortiment vindt u tuinschuren met verschillende soorten daken. Een erg populair model is het tuinhuis met plat dak en overkapping. Een blokhut met een plat dak is vaak voordeliger geprijsd dan een tuinhuis met een ander soort dak. Dan is een houten tuinhuis met overkapping precies wat u zoekt: de combinatie maakt uw tuinhuis multifunctioneel! De zomerdag kunt u bijvoorbeeld genieten in uw tuin vanonder uw overkapping op een schaduwrijke plek.


Dan kunt u uw tuinmeubelen in de opbergruimte opruimen, of u plaatst een heater onder uw overkapping. Door onze verschillende bouwsystemen en onbegrensde maatwerkmogelijkheden bent u bij ons aan het juiste adres. Van een klein tuinhuisje tot een nieuwe eigentijdse buitenliving, het is aan u. Wij realiseren uw droom tuinhuis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.