maandag 19 maart 2018

Kabelbeschermslang

Deze kabelbeschermslang is verkrijgbaar in een open uitvoering of een gesloten uitvoering. Allen verrkijgbaar per meter of per volle rol. De volle rollen viarieren in totale lengte. Wordt vaak toegepast wanneer de kabel wordt weggewerkt in gesloten ruimtes of in het plafond.


Eenmalig installeren en er nooit meer naar omkijken. Kunststof kabelbeschermslang HG-DC PAdubbele sleuf. De HG-DC kabelbeschermslang in open uitvoering kan meerdere keren worden geopend en gesloten en biedt uitstekende bescherming tegen schurende werking.


De kabelbeschermslang is tevens slag- en vormvast, bestand tegen oplosmiddelen en oliën en vrij van halogenen, zwavel en fosfor. Dit model betreft een open (split) model. Metalen kabelbeschermslang online bestellen?


Eenvoudig online bestellen. Importeur en leverancier van kabelscherming en toebehoren. Alles voor draad en kabel vindt u bij Pantaflex. Hulpstuk voor metalen kabelbeschermslang. Kabelbomen, buskabel en snelkoppelingen.


Toebehoren voor kabelrups. Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Dunwandig en makkelijk overtrekbaar. Door akkoord te gaan stemt u in met het plaatsen van analytische en tracking cookies en met de daarmee mogelijk gemaakte verwerking van persoonsgegevens. Beschermslang Heeft u vragen over de producten of over het bestellen van producten?


Lasaulec, de échte technische groothandel. De Maxuflex kabelbeschermslang beschermt kabels en is ook leverbaar met olie- en zeewaterbestendige CR buitenwand. Daarnaast is hij makkelijk monteerbaar.


Tule kabelbeschermslang Welkom op de website van Dissel BV uit Veenendaal, de groothandel in sanitair en installatiematerialen. Dissel BV levert uitsluitend aan professionele markt van technische installateurs werkzaam in de woningbouw, utiliteit en industrie en professionele afnemers in de sectoren industrie, (semi-) overheid en detailhandel. Het gepatenteerd profiel van de Interflex kabelbeschermslang maakt het mogelijk om O-ringen met een beschermingsklasse tot IP69K te garanderen.


Door het easy-klik systeem kunnen slangwartels eenvoudig worden gemonteerd. De polyamide beschermslangen zijn ontworpen voor een breed scala aan omstandigheden. Toon alle artikelen Productoverzicht Toepassing: zuigslang voor lucht, ventilatie, stof, damp. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online!


Rohrflex-Duo deelbare kabelbeschermslang. Deelbare en hersluitbare kabelbescherming voor het achteraf beschermen van kabels. Ideaal voor het beschermen van kabels met voorgemonteerde connectoren. Verkrijgbaar in veel uitvoeringen, met bijpassende slangwartels. Eén zijde is open Diameter mm.


Kabelbeschermslang

Om onze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. HSCT is een gecertificeerd dealer van Sevcon producten. Naast het ruime aanbod van sevcon producten word de lijn aan producten gecompleteerd door vele kwalitatief.


Kies de basisverzekering die het beste bij u past. We bieden u keuze uit drie basisverzekeringen. Waar u ook voor kiest, u hebt altijd zeer ruime zorgkeuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.