dinsdag 20 maart 2018

Tuinset teak

Alles uit voorraad leverbaar! Tuinsets: Vraag uw korting aan. Hoge kwaliteit teakhouten tuinsets. Shop nu eenvoudig en snel bij beslist. Bestel online of bezoek onze showrooms.

Binnen dgn gratis thuisbezorg 2jr garantie! De goedkoopste TEAK Tuinmeubelen geeft u tuin een mooie uitstraling. Wij raden aan om je teak tuinmeubelen te behandelen met een teakolie, zoals een teak protector of teak shield.


Dit houd het vocht tegen en vergroot de levensduur. Het is een natuurlijk materiaal wat op ten duur ook vergrijst. Overweeg dan de teak protector, dit weerhoudt het natuurlijke proces en beschermt je teak tuinsets tegen zon en vervuiling.


Bekijk hier je tuinset teak.

Je kunt er ook voor kiezen om onze teakhouten tuinsets niet te behandelen, de teak tuinsets zal dan langzaamaan, heel mooi, vergrijzen. Wel adviseren wij om het elk jaar schoon te maken met teak cleaner. De Teak tuinsets zijn zeer comfortabel en geven uw tuin een unieke uitstraling. Op deze pagina hebben wij slechts een indruk qua mogelijkheden gegeven, u kunt natuurlijk ook uw eigen teak tuinset samenstellen.


Een teak tuinset geheel naar uw wensen… Mocht u toch een kleinere of grotere tafel willen of er meer of minder stoelen bij hebben? Laat het ons weten en wij sturen u binnen uur een op maat gesneden voorstel. Teak tuinmeubelen - De allerhoogste kwaliteit voor lange levensduur, dat is wat je zoekt! Teakhout is duurzaam en gaat zeer lang mee.


Bij Dutch Garden gebruiken wij alleen a-kwaliteit plantage teakhout. Dit betekent dat wij alleen het beste stuk teakhout gebruiken voor onze teak tuinmeubelen. Hoogwaardige teakhouten tuinmeubelen, boomstam meubelen en leuke accessoires. Daar is onze ruime collectie op gericht, en dat is waar ons specialisme ligt.


Op zoek naar een tuinset of loungeset maar dan extra scherp geprijsd? In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Eindeloze combinaties met de teakhouten tuinsets van Kees Smit Tuinmeubelen! Wat dacht u van een lange zomeravond aan één van de teakhouten barsets, onder het genot van een heerlijke cocktail, proostend met uw vrienden op een te gekke avond.


Een echt klassiek houten tuinset blijft de Del Mar van AppleBee, welke nu ook met de nieuwste modellen teakhouten tafels te verkrijgen zijn. Wat is er lekkerder dan genieten op een prachtige (lounge) tuinset in de zomer in een mooie tuin? Voor elke soort tuin is er wel een tuinset. Geen onderhoud aan tuinset.


Veel sets zijn onderhoudsvrij of onderhoudsvriendelijk. De teak tuinbank en groene aanslag. Je maakt deze teak tuinset grondig schoon en zij staat gereed voor het volgende seizoen.


Deze combinatie van tuinmeubelen zorgt ervoor dat jij heerlijk kan ontspannen in je tuin. Een tuinset bestaat meestal uit een tafel met stoelen. Op de productpagina ziet u alle specificaties staan waaronder: de productomschrijving, de afmetingen, het materiaal en de kleur.


Al onze producten voldoen aan de laatste trends op het gebied van tuinsets en loungesets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.