woensdag 21 maart 2018

In vitro planten

Including plant biotechnology, breeding, cell biology, development, genetics and more! Online bestellen = razendsnel in huis! Kies je bezorgdatum, ook op zaterdag. Planten zie onze aanbiedingen!


Ruime keuze planten op beslist.

Vergelijk hier aanbiedingen. Wat zijn in vitro planten ? De planten groeien als het ware in hun eigen mini kweekkas en zijn vrij van steenwol, pesticiden, algen en andere ongewenste organismen. Kleine stukjes plantweefsel worden op speciale gel geplaatst en nieuwe, gezonde, algenvrije, pesticidenvrije, slakkenvrije, ziektevrije plantjes groeien op in het potje. Welkom bij Aquaplantsonline. Wij hebben een groot assortiment op het gebied van zoet water aquaria.


Deze bakjes worden voorzien van een speciale voedingsbodem waar de aquarium planten op kunnen groeien. In vitro aquariumplanten zijn planten die in bakjes worden gekweekt.

Verolgens worden de in vitro bakjes weggezet in dichte bakjes in een laberatorium. Daarna kunt u ze direct gaan planten. Uw specialist in aquariums, onderdelen en accessoires.


In-vitro aquariumplanten zijn leverbaar in diverse merken veel in-vitro planten zijn op voorraad of snel leverbaar. In vitro planten worden geproduceerd en verzegeld in cups onder steriele omstandigheden. We raden aan om de plantjes direct na het openen van de cups te planten om mogelijke uitdroging te voorkomen.


Grow aquariumplanten zijn zeer jonge planten die gekweekt worden en rechtstreeks vanuit het laboratorium van Tropica worden verpakt. De planten zijn gegarandeerd vrij van slakken, algen en pesticiden en zijn daarom volkomen onschadelijk voor gevoelige garnalen en vissen! Waarom planten in vitro vermeerderen?


Het belangrijkste woord is daarop, snelheid. Afhankelijk van de soort plant kan je van plantje ongeveer tot wel nieuwe plantjes maken. In vitro (Latijn: in glas) is een biologische techniek die buiten het lichaam van een organisme worden toegepast, in een reageerbuis of ander laboratoriumglaswerk. Een bekende toepassing is in-vitrofertilisatie (IVF), waarbij bevruchting buiten het lichaam plaatsvindt. In de wetenschap heeft de term in vitro meestal betrekking op gekweekte.


Bestel eenvoudig en snel op beslist. Gratis bezorging vanaf €50! De in-vitro planten maken een aquarium inrichten of een plantje vervangen makkelijker dan ooit tevoren.

En niet alleen het planten zelf is gemakkelijker, ook zullen in-vitro planten beter, sneller en makkelijker aanslaan in het aquarium. Hierover later meer, laten we beginnen bij het begin. Deze planten zijn steriel gecultiveerd (gel) en dat wilt zeggen dat er geen aantasting door ziekteverwekkers of ongedierte ontstaat.


In Vitro planten zijn 1 slakken vrij. In-vitro planten zijn aquariumplanten die verkocht worden in een afgesloten potje. Veel mensen zijn nog niet (helemaal) bekend met dit geweldige concept, vandaar dat ik dit hier zal toelichten!


Al ruim bekend bij de aquascapers, maar nu ook steeds vaker gebruikt door de gewone aquariaan. Kleine planten op gelbodem. De cups moeten alleen geopend worden voor het planten in het aquarium. In vitro houd in dat deze plantjes helemaal schoon zijn, en daardoor uitermate geschikt voor aquaria met garnalen en andere gevoelige dieren maar ook voor het gewone aquarium.


Na openen dient u de plantjes te wassen om de steriele gelei te verwijderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.