donderdag 29 maart 2018

Epdm vijverfolie lassen

Enorm aanbod in vijverpompen. Wij helpen je graag verder. Hoge elasticiteit, soepel en visvriendelijk! Alle vijverfolie vind je op beslist.


Ontdek de profielsystemen, overkappingen, gevelpanelen en kunststofplaten.

Soms is hiet niet te voorkomen dat u handmatig een naadverbinding moet aanbrengen. Denk bijvoorbeeld aan het verbinden van een beekloop of waterval. Welk materiaal vijverfolie gebruikt u? Na het beantwoorden van al deze vragen kunt u aan de slag met vijverfolie lassen. Voor het aanleggen van een vijver zijn verschillende soorten vijverfolie geschikt. Een opsomming van de verschillende soorten vijverfolie en de bijbehorende kenmerken is hieronder opgesteld.


EPDM vijverfolie , ook wel bekend als firestone of rubber vijverfolie , is kwalitatief hoog.

Uw stuk rubberfolie wordt in stuk geleverd. U heeft dus geen last van lasnaden of iets dergelijks. Als u een vijver wilt aanleggen met vijverfolie dient u te weten dat er voor- en nadelen zijn bij het gebruik van PVC of EPDM. EPDM is een andere naam voor rubber.


Bij het gebruik van folie bent u in principe zeer flexibel. In principe kunt u met vijverfolie elke soort vijver maken. ASKOI last vijverfolie op maat in koivijvers, natuurvijvers, quarantaine bassins, in speciale vijvers en waterpartijen.


Een gelaste vijver geeft een strak resultaat en doet visueel niet onder voor een vijver van polyester, de prijs is echter wel een stuk aantrekkelijker. Daarnaast is deze vijverfolie duurzaam en mocht het onverhoopt nodig zijn ook nog gemakkelijk te repareren. Je kunt het zelfs verlijmen met primer en tape. Wil je meer informatie neem dan contact met ons op! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze! Lassen van rubber vijverfolie.


EPDM rubberfolie met drinkwater attest!

Onder grote hitte worden de stukken folie aan elkaar verbonden. Wij zijn ook gespecialiseerd in het plaatsen en lassen van vijverfolie. Het lassen van vijverfolie wordt dus ook toegepast als u een ‘liner’ wilt gaan bestellen. Deze soorten folie kunnen dienen voor in uw vijver, zwemvijver (ook groen en blauw is mogelijk ) en verschillende wateropslag.


Wij zijn gecerticficeerd voor het lassen van deze verschillende soorten kunststof folie’s. EPDM wordt veel toegepast in natuurvijvers, koivijvers, natuurlijke zwemvijvers en waterbassins. Deze speciale vijverfolie is plant- en vis vriendelijk. Bij HORNBACH hebben wij een ruim assortiment vijverdoeken, epdm vijverfolie en plantendoek. Of je nu graag zwart, wit of gritfolie wil hebben, HORNBACH heeft het op voorraad.


Vijverfolie koop je bij HORNBACH.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.