vrijdag 9 maart 2018

Blokhut 200 x 200

Tot korting op het grootste assortiment blokhutten van Nederland. Hoge kwaliteit en scherpe prijzen. Dit is blokhut Argo, een perfect tuinhuisje voor het opbergen van uw buitenbenodigdheden.


Alle tuinhuisjes en blokhutten van Tuindeco worden gemaakt van onbehandeld A-kwaliteit Zweeds vurenhout en zijn gemakkelijk te plaatsen. Blokhut Argo 2x 2x 2cm. Ideaal voor extra bergruimte in uw tuin en voorzien van één vast raam die zowel links als rechts te plaatsen is.

Deze prachtige klassieke blokhut van Tuindeco wordt door Onlinetuinhout. Deze blokhut met overkapping wordt geproduceerd in Nederlandse fabriek. Afmeting 2x 2met fraaie aluminium daklijsten en hoeklijsten. Klik hier voor de brochure. Fonteyn blokhut Karen Zadeldak Hogedruk Geimpregneerd 2x 2cm.


Europa’s grootste outdoor living mall. Deze actie blokhut is standaard voorzien van Gardentop dakleer. Bent u op zoek naar een compacte en fraaie berging?

Dan is de Olaf perfect voor u, met afmeting van 2bij 2centimeter integreert de berging goed met uw tuin. Het geïmpregneerde vurenhout zorgt ervoor dat uw tuinhuis duurzamer en het verlengt de levensduur van uw berging. Duizenden blokhutten nu inclusief eerste aankoop korting zeer scherp geprijsd! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


De opbouw van de blokhut is door de meegeleverde handleiding eenvoudig, omdat de planken volgens een stapelsysteem in elkaar geschoven worden. Hierdoor ontstaat er een wind-en waterdichte verbinding op iedere hoek van het tuinhuis. Bovendien zorgt deze constructie ervoor dat uw blokhut zeer solide is. Dit profiel is horizontaal en verticaal dubbel gefreesd en beschikt over de hoogste tand en groef op de markt (mm). Houtplaza BV huismerk blokhutten - De beste kwaliteit voor de scherpste prijs!


Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aan blokhutten en tuinhuizen in vele soorten en maten. Hebben wij uw gewenste maat niet als standaard model. Zeer geschikt voor het opbergen van o. Koop of Verkoop 2x 2op Marktplaats. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan tuinhuizen en blokhutten , van modern tot klassiek, klein of groot, met of zonder overkapping, wij hebben ze! Bekijk Lokale Aanbiedingen ? Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Laagste Prijsgarantie van Nederland. Bovendien is Vurenhout uitermate geschikt voor bouwconstructies zoals overkappingen en blokhutten.

Voor een goede dakbedekking adviseren wij om dakshingles bij te bestellen. Snel en gemakkelijk zoeken, vinden en online bestellen! Wilt u een strak, modern design? Dan is een blokhut uit de Cosmos serie wellicht wat voor u! Deze funderingsbalken moeten onder de onderste wandlagen van de blokhut geschoven worden, waardoor de blokhut niet rechtstreeks in het regenwater komt te staan. De blokhut wordt door de funderingsbalken beschermd tegen vocht en schimmel, en de levensduur wordt verlengd.


Wij raden u dan ook ten zeerste aan één van de complete sets bij te. Standaard geleverd met 1x enkele deur WM01H 121x193cm , Inclusief lage drempel en Inclusief dubbele beglazing. De fundamentmaat van deze blokhut is 200x200cm.


De zijluifel wordt inclusief achterwand geleverd. De overstek van de blokhut Hampshire Lounge is 30cm rondom (vanaf de wand gemeten). Gratis bezorging aan huis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.