vrijdag 23 maart 2018

Onderstel terrastafel

XXL Kortingen - va 24uur Levertijd! In 2-werkdagen geleverd. Solide terrastafel onderstellen van aluminium, staal, RVS of gietaluminium. Terrastafels van horecakwaliteit. In vele maatvoeringen en mét of zonder klapfunctie.


De terras tafelonderstellen combineren prachtig met de onderhoudsarme tafelbladen.

Onderstellen Wij bieden meerdere tafelonderstellen voor horecagebruik, onze tafelonderstellen zorgen voor stabiliteit voor uw tafels. Ideaal voor gebruik in iedere horecagelegenheid zoals een restaurant, cafè of bistro. Op zoek naar Horeca terrastafel onderstellen ? Hier vind u ons assortiment tafelonderstellen die geschikt zijn voor terrastafels van verschillende materialen en voor vele verschillende bladformaten. Net als al onze producten kunt u de hoogste kwaliteit verwachten en versturen wij binnen uur uw bestelling Zonder verzendkosten. Ons ruime assortiment tafelonderstellen zijn snel en uit voorraad leverbaar.


Of u nu zoekt naar RVS, aluminium, industriele tafelonderstellen of gietijzeren tafelonderstellen of op zoek bent naar horeca tafelonderstellen of voor terrastafel onderstellen , er zit altijd een tafelonderstel voor u tussen. Naast complete tafels leveren we ook losse onderstellen waarop een door jezelf gekozen blad gelegd wordt.

We ontwerpen en produceren deze tafel onderstellen in elke gewenste maatvoering. Voor het gemak en efficiëntie hanteren we enkele standaard maten. Ditzelfde geldt voor de vormen van het onderstel. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de terrastafel bij de uitstraling van uw gelegenheid past. Satelliet Meubelen beschikt over meer dan verschillende tafelbladen die gemonteerd kunnen worden op tientallen onderstellen - elk met hun eigen uitstraling en functionaliteit.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Nieuw Ophalen of Verzenden.


Bij JORG’S Meubelen stalen industriële tafelpoten een assortiment bestaande uit diversen stalen, houten en aluminium tafelpoten voor binnen en buiten. Tuintafels online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs.


Bekijk ons gehele tuinmeubelen assortiment online. Stel uw eigen tafels samen met onze stevige horeca tafelonderstellen en losse tafelbladen. Ook het aantal tenen dat een onderstel heeft, speelt een belangrijke rol. Zorg ervoor dat uw gasten eindeloos kunnen tafelen en genieten van de sfeer.


Online horeca apparatuur, koelingen, meubilair en rvs! Vast assortiment, vaste lage prijzen, tot jaar garantie!

Direct uit voorraad en snelle levering. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de. Het onderstel is bepalend voor het uiterlijk van je tafel.


Het model, de vorm en de gebruikte materialen maken het onderstel. Van RVS tot gecoat staal, van hout tot steen. Wij hebben onderstellen voor tuintafels, maar ook voor binnen, voor salontafels, bijzettafels, sidetables en banken. Horeca terrastafels zijn onmisbaar wanneer mensen tijdens warme zomerse dagen buiten willen genieten van het mooie weer.


Okido Horeca- en Projectinrichting heeft voor elk wat wils. Onze terrastafels zijn van hoge kwaliteit en zijn bovendien zeer stabiel. We maken gebruik van slimme materialen, waardoor de tafels onderhoudsarm zijn en goed tegen de weersomstandigheden kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.