vrijdag 16 maart 2018

Schaduw graszoden kopen

Graszoden Professioneel Aanleggen? Bestand tegen Droogte en Schaduw. Maak direct uw Berekening. Gras al vanaf €per m2. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Premium speelgazon heeft dezelfde eigenschappen als gewoon speelgazongras. Premium graszoden kunnen beter tegen drogere periodes en tegen schaduw. Onze prijs per vierkante meter is € 00.


Met het grootste gemak schaduw graszoden kopen en leggen. Zelf schaduw graszoden leggen in uw eigen tuin is eenvoudig: met dit slimme natuurproduct kan iedereen een prachtig gazon creëren. Groene vingers zijn niet eens noodzakelijk als u bij ons uw speciale schaduwgras koopt.


Queens Grass schaduw is een uniek mengsel.

In de graszoden zit het grassoort Deschampsia. Dit ras komt al jaren als beste uit de schaduw proeven en is winnaar van twee innovatie prijzen. Als u de laatste optie uitvoert, kan het zijn dat uw gazon ook geschikt wordt voor andere grasmengsels of graszoden dan schaduwgras.


Stuur ons dan een mail of bel ons met een beschrijving van uw situatie. Al onze graszoden begaan een kweekproces van minstens maanden, waardoor ze vrij zijn van plastic netten. Vaak is schaduwgras vele malen duurder dan het ‘gewone’ speelgras. Dit omdat het een andere samenstelling en kweekproces ondergaat.


Onze graszoden bestaan namelijk allemaal uit de juiste graszaden die ook geschikt zijn voor schaduw. Verschil schaduwgazon en speelgazon. En welk gazon moet ik adviseren?


Als hovenier hebt u allerlei klanten met uiteenlopende wensen. Topkwaliteit Speelgazon graszoden kopen vanaf per m2. Heeft u schaduw in uw tuin? Wij hebben schaduwgras voor € per m2. U koopt u graszoden rechtstreeks bij de teler in Borger te Drenthe.


Wij bezorgen de graszoden door heel Nederland. Zowel onze graszoden als ons schaduwgras is uitermate geschikt als speelgazon.

Maar wie veel last heeft van schaduw op het gazon doet er verstandig aan een keer schaduwgras in te zaaien of aan te (laten) leggen in de vorm van schaduw graszoden. Sterke punten van schaduwgras. Behalve tegen schaduw kan schaduwgras ook heel goed tegen belasting van het grasveld door bijvoorbeeld lopen of spelen. De reden hiervan is dat onze zoden dagelijks vers worden gesneden en verzonden.


De graszoden worden bij u thuis geleverd. Hoogwaardige grasmatten kopen is bij ons een eenvoudige kwestie. Op het gebied van graszoden zijn wij al meer dan jaar specialist en dat zorgt ervoor dat u bij ons altijd kwaliteit kunt verwachten. Vraag direct een Offerte aan.


Ons schaduwgras wordt op Limburgse zandgrond gekweekt en bestaat voor een groot deel uit roodzwenkgras. Op deze pagina zullen wij enkele tips geven voor het kopen van graszoden. Een fraai gazon begint namelijk met het kiezen van de juiste kwaliteit graszoden. Kies uw favoriete grassoort.


Ten eerste is het zeer belangrijk dat u een keuze maakt voor een grassoort. Ook in de schaduw creëert Shadow een mooie zode en voorkomt het de vorming van mos op die plaatsen. Hierdoor bestaat het volledige gazonoppervlak uit gras, ook in de schaduw.


Dichte grasmat De gebruikte rassen in Shadow zorgen ervoor dat er een dichte grasmat wordt verkregen. Premiumgras beschikt daarnaast over eigenschappen waardoor het gras beter bestand is tegen schaduw. Denkt u er echter aan, dat ook het premiumgras minimaal tot uren direct zonlicht nodig heeft om goed te kunnen groeien. Bent u van plan Premiumgras te kopen ? Je gaat heerlijk in de tuin aan het werk, maar opeens ontdek je dat je gras er niet mooi bij ligt. Of je bedenkt dat je toch wel een grasveld zou willen hebben.


Dan kun je er voor kiezen om graszoden te gebruiken. Door jarenlange ervaring in de graszodenteelt zijn wij gespecialiseerd in het leveren van topkwaliteit graszoden. Indien u snel een prachtig, goed betreedbaar, sterk en duurzaam speelgazon nodig heeft, bent u bij ons aan het juiste adres.


Bestel evenveel graszoden als het oppervlak in m² en tel hier bij op voor het op maat maken van de zoden. U kunt de graszoden direct online bestellen en afrekenen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.