vrijdag 26 oktober 2018

Eemhof aqua mundo

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Veel Keuze Hotels in Zeewolde. Maar je kan er ook leren surfen op de unieke Flow Rider.


Of van de spectaculaire Turbo Twister glijden, van meter hoogte.

Wij willen hier een beschrijving geven, maar de site die u nu bekijkt staat dit niet toe. Maak jouw borst nat voor ongekende waterattracties. Aqua Mundo is synoniem voor subtropisch zwemparadijs.


Bewonder vissen in het koraalba trotseer wildwaterbanen en met ons enorm aantal glijbanen kies je zelf hoe je door het zwembad suist! Glij van de Turbo Twister vol met scherpe bochten, achterste voren, 1meter topsnelheid in een rubberband of neem een duik in het buitenzwembad. Maar naast het golfslagba de wildwaterbaan en de waterglijbanen, is er nog een unieke attractie.


Je kunt er ook surfen op de unieke Flow Rider.

Deze spectaculaire glijbaan is de allernieuwste op het gebied van glijbanen en de enige in Europa in zijn soort. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst meter hoog. De glijbaan is 1meter lang en bestaat uit drie kegelvormige delen. Niet alleen De Eemhof kwam goed uit de test. Wist jij dat je ook voor één dagje naar Center Parcs kan komen?


Dagje uit naar Center Parcs? But you can also come here to learn to surf on the fantastic Flow Rider. Or slide from the spectacular Turbo Twister which towers at metres.


Bekijk de glijbanen, wildwaterbaan én het golfslagbad! Discover Scuba will introduce you to diving. Erg vet zijn de Flow Rider (surfen op een golf!) en Turbo Twister (bandenglijbaan). The content of the video reflects my own opinion and is purely informative. Campinggasten kunnen gebruik maken van gereduceerd tarief.


Toch hangt het er ook maar net vanaf van welke kant je komt. De ingang van het zwembad bereik je overigens ook via de Market Square.

Hier geniet je een hele dag van heerlijk warm zwemwater, een golfslagba wildwaterba glijbanen en een heuse surfgolf. Glijbanen, wildwaterbaan en een Surfsimulator. In Marina De Eemhof heb je altijd uitzicht over het water, vanaf je Woonboot of luxe Waterfront Suite. Hoge kortingen, boek online.


Altijd real-time beschikbaarheid. Zwembad de Eemhof is ook te bezoeken als dagje uit wanneer je niet het park bezoekt. Gemaakt voor het aQua Mundo Forum:. Review Zwemparadijs Centerparcs De Eemhof Zeewolde Nederland.


Dit deel heet Marina De Eemhof. Er zijn ongeveer 1appartementen en daarnaast ook zes woonboten beschikbaar voor verhuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.