maandag 29 oktober 2018

Mbi betonblokken

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Op zoek naar bestrating kampen? Telefoonnummer, adres en meer! Betonblokken en andere producten voor de bouw.


Natuurlijk produceren en leveren we bij MBI tot op heden nog steeds onze kwaliteitsvolle en esthetische betonblokken , speciaal ontwikkeld voor de utiliteits- en woningbouw.

Deze blokken vormen namelijk vaak de basis van gebouwen en woningen. Solid Bloxx topkwaliteit biedt de hoogste standaard voor zware situaties zoals industriebouw, agrarische sector en woningbouw. Een door en door geproduceerd metselblok met afgewerkte strekken met een glad of structuur oppervlak.


Geëigend voor esthetisch metselwerk. Het karakter van een gebouw wordt bepaald door zowel vormgeving als toegepaste materialen. Een gebouw uitgevoerd in MBI -BBloxx ziet er door het formaat van dit product indrukwekkend uit. Voor de utiliteits- en woningbouw produceren de Steenmeesters van MBI esthetische en functionele metselstenen en blokken.


Met als doel het creëren van een mooie en duurzame leefomgeving in Nederland en daarbuiten. Zij bieden daartoe een zeer uitgebreid assortiment met ruime keuze, o.

Besteleenheid: vanaf 6stuks. Betonplaten, betonblokken of betonnen sierbestrating kopen, rechtstreeks uit onze fabriek. Dit zijn de meest gebruikte maten als het gaat om betonblokken. U kunt de betonblokken bestellen per hap. De hoeveelheid betonblokken per hap hangt af van de afmeting van de betonblokken.


BIA Beton is op zoek naar een Productie Medewerker en een Allround Monteur. Wij leveren alle Beton Stapelblokken snel uit voorraad en echt goedkoop. Alle Stapelblokken van Excluton, MBI en Kijlstra leverbaar.


De tegels maken straks namelijk onderdeel uit van een belevingstuin bij dagbestedingsproject de Zorgimkerij te Beesd. MBI De Steenmeesters is een ervaren specialist in betonproducten. Al jaar leveren wij onder andere tuintegels voor de tuinsector. Met een uitgebreid assortiment sierbestrating presenteert MBI oplossingen voor de segmenten werken, wonen, winkelen en welzijn. Onze missie is niet voor niets: een comfortabele, mooie en duurzame buitenleefomgeving.


MBI betonsteen reinigen en impregneren. Deze steensoort absorbeert niet veel water, en is daarom een erg makkelijke steen in onderhoud. Om MBI kunnen gemakkelijk worden gereinigd door middel van stoomcleanen (heet water onder hoge druk).


Limburgse Bouwmaterialen, aangeboden Betonstenen. Zie onderstaand overzicht van alle enkele merken die wij verkopen. Kom zelf een kijkje nemen bij Van Essen Sierbestrating in de grootste showtuin van Nederland.

Alle nieuwste trends op het gebied van bestrating, verlichting en. Promoties op deze pagina zijn enkel verkrijgbaar bij De Witte in Wetteren - Prijzen excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.