dinsdag 23 oktober 2018

Haspel automatisch

Bespaar tot wel via kiesproduct. Met meer dan miljoen maandelijkse bezoekers en 8. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele haspels verlengsnoeren assortiment online.


Verlengsnoer en haspel bij GAMMA.

Bij GAMMA vind je een ruim aanbod haspels en kabelboxen, bruikbaar voor elke toepassing die stroom op een plaats zonder vaste stroomaansluiting vereist. Een verlengsnoer op een haspel geeft je daarmee veel bewegingsvrijheid. De draagbeugel heeft het voordeel dat u de slanghaspel met automatische terugspoel (Auto Reel) snel kunt aan- of afkoppelen. De Auto Reel maakt het gemakkelijk om uw tuin te besproeien en uw slang op te bergen.


Haspel, automatisch , Kenmerken: - wandmontage met meegeleverde beugel - zelfoprollend systeem en interne blokkeerinrichting voor een gemakkelijk gebruik. Allekabels, véél meer dan alleen maar kabels! Voor iedereen een voordeel.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Snel in huis Veelal gratis verzonden. Dit exemplaar heeft een automatisch oprolsysteem, is spatwaterdicht en.


Je kunt de haspel eenvoudig aan de muurbeugel bevestigen op je wand of plafon zodat jij altijd een extra stroompunt bij de hand hebt. Zonder tijd te verliezen: aanbiedingen ontdekken en direct zonder registratie aanvragen. Gemakkelijk gebruikte machines op onze marktplaats kopen - grote keuze!


Wilt u verder winkelen, bestellen, of onderstaande producten bijbestellen? Een haspel met hendel om de stroomkabel op- of af te winden. Een elektrische kabel, die verschillende lengtes kan hebben. Kabelhaspels koop je eenvoudig online bij bol. Een of meerdere contactpunten (hiermee bedoelen we de stopcontacten op de haspel ), waar je dan weer de stekker van je toestel in kunt steken.


Een kooi of karretje met een horizontale as, waarrond de haspel roteert. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De slanghaspels die automatische oprollen zorgen ervoor dat de slang netjes wordt opgerol zodat knikken en knopen worden vermeden.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Beschikbaar tot meter, de automatische haspel is geschikt voor zelfs de grootste tuinen voor bewatering zonder gedoe.

Dit is de kleinste slanghaspel uit de serie met een automatisch oprolmechanisme. U kunt dus makkelijk alle hoeken van de tuin bereiken wanneer deze zich binnen meter vanaf de tuinslanghaspel bevinden. Het automatische oprolsysteem zorgt voor een soepele oprolling die u. Brandstof haspels , Zelfoprollende slanghaspel met en zonder slang, haspeltechniek, haspelautomaten, diesel.


Automatische haspels voor diesel, benzine, water en adblue. Kies voor campinggebruik een IPspatwaterdichte haspel. Deze monteert u aan de muur.


Met een automatisch oprolmechaniek, geschikt voor wand- en plafondmontage. Bergt zichzelf op – als de slang opgerold moet worden, geef dan een rukje aan de slang en de haspel komt los. Het gepatenteerde automatische slangoprolsysteem treedt nu in werking. De slanggeleider voorkomt verdraaiing en verstrengeling van de slang.


Luchtslanghaspel automatisch industrieel, zelfoprollen veermechanisme, stevige montagebeugel, voor muur-, plafond- en vloermontage, snelkoppelingen. Onder geleiders verstaan we, kunststof draa metaal draa koord en lint. Speciaal bij lange omheiningen, bij moeilijk terrein, onderweg bij mobiel gebruik, bij reparatie of verlenging is het heel gemakkelijk om gebruik van een haspel te maken.


Op de tuinslang kun je ook heel goed een sproeier aansluiten, of een sprinklersysteem om bijvoorbeeld automatisch je tuin te bewateren. Denk aan een Gardena sproeier of andere tuinsproeier. Bij HORNBACH vind je een groot assortiment van tuinslangen op een haspel of als wandbox, van de bekende merken Gardena, For_q en Hozelock. In de stopcontacten steek je de stekkers van de apparaten die je wilt gebruiken.


Vervolgens rol je de stroomkabel uit tot de lengte die je nodig hebt en steek je deze in het vaste stopcontact in de muur. Al onze artikelen zijn, in principe, leverbaar uit voorraad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.