maandag 22 oktober 2018

Telescoop heggeschaar

Specialistisch advies nodig? Koop nu fietsgereedschap, A-merken bij Hollandbikeshop! Bekijk ons volledige aanbod online. Zoek naar gedore gereedschap op de nieuwe KensaQ. De eerste niet-gemotoriseerde telescopische heggenschaar in deze lijst is de Gardena Comfort 1BL Boom- en Struikschaar.


Met deze heggenschaar van meter kun je tot boven de drie meter snoeien.

Het gewicht van iets meer dan één kilogram zal je daarbij geen grote problemen geven. Een telescopische heggenschaar of stokheggenschaar is ideaal om hoge heggen veilig te snoeien. Door de uitschuifbare steel en draaibare kop kun je gemakkelijk en snel de bovenkant van een heg snoeien zonder ladder.


Ook lage struiken en heggen zijn met een heggenschaar op steel makkelijk te bereiken zonder te hoeven bukken. De metalen tandwielen zijn gemaakt om lang mee te gaan en het mes van lasergesneden staal zorgt altijd voor een goede snede. De telescopisch verstelbare steel is licht van gewicht, zodat u gemakkelijk en moeiteloos plaatsen kunt bereiken, waarvoor u anders gevaarlijke toeren moet uithalen en veel kracht voor nodig heeft. Met beide voeten veilig op de grond en toch de bovenkant van hoge heggen.


Wil je een telescopische heggenschaar kopen? Zo kom je er zonder ladder toch makkelijk bij.

Kijk bij de aanschaf van een telescoop heggenschaar ook naar de meslengte en de snijdikte! De heggenscharen op steel van STIHL zijn uitgerust met een steel waarmee je ook zeer hoge, lange of extra brede heggen kunt snoeien. Dankzij een tot 145° draaibare mesbalk kunnen ze gemakkelijk in elke positie werken. Voor bijzonder precies werk, in je tuin of in landschappen gebruik je best zowel een heggenschaar als een heggenschaar op steel. Van heggenschaar tot hoogsnoeier Met snoeischaren wordt het bijhouden van je planten, bomen of heg een gemakkelijk klusje.


Deze is perfect voor de grotere heggen en hagen. Net als de telescopische heggenschaar en de heggenschaar op steel, zodat zelfs de bovenkant er mooi strak bij staat. Je heggenschaar slijpen, hoe doe je dat?


Je hebt je Praxis heggenschaar gevonden! Find gedore gereedschap vandaag! Telescopisch heggeschaar tegen lage prijzen. Bestel hier tuingereedschap online. Kies uit producten vanaf € 296.


Door de lichtgewicht telescopisch verstelbare steel kom je zonder kracht te zetten op lastig te bereiken plaatsen. Met een maximaal bereik van 3m is een hoge heg voortaan geen probleem meer. Bij HORNBACH koop jij je elektrische heggenschaar ! De elektrische heggenscharen van HORNBACH springen er bovenuit door exacte snede, perfecte messengeometrie en een krachtige loop.


Door het ruime assortiment van HORNBACH heb je een keuze uit verschillende heggenscharen, bekijk het assortiment online en kijk welke heggenschaar geschikt is voor jou. Tot slot zijn er een aantal andere factoren die je mee moet nemen bij het maken van je keuze van een heggenschaar.

De ruimte tussen de tanden van het mes moeten groot genoeg zijn om een klus aan te kunnen. Een heggenschaar met een grote mesafstand gaat makkelijk door dikke takken heen. Daarnaast is het gewicht van de heggenschaar van belang. De heg snoeien was nog nooit zo eenvoudig als met een elektrische heggenschaar.


Het assortiment van Praxis bevat elektrische heggenscharen voor elke klus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.